Web Camera 100K Panther Pro intex

Original price was: 1,000 L.Current price is: 800 L. 20%
 • Resolution 300K pixels to 30 mega pixels
 • Face tracking Yes
 • Night vision No
 • Mic No
 • Games Yes, for user entertainment
 • CMOS sensor High quality sensor
 • Focus distance 4cm ~ infinity
 • Lens view angle 54 Degree
 • I/O interface USB 2.0
 • Image Control Brightness, Contrast, Hue, Saturation, Gamma, White Balance
 • Image Flip Horizontal, Vertical

49 in stock

SKU: Web Camera 100K

Categories:

Web Camera 100K Panther Pro intex

 • Resolution 300K pixels to 30 mega pixels
 • Face tracking Yes
 • Night vision No
 • Mic No
 • Games Yes, for user entertainment
 • CMOS sensor High quality sensor
 • Focus distance 4cm ~ infinity
 • Lens view angle 54 Degree
 • I/O interface USB 2.0
 • Image Control Brightness, Contrast, Hue, Saturation, Gamma, White Balance
 • Image Flip Horizontal, Vertical

Dyqani Oktouest në internet, ju lejon të gjeni shpejt dhe me lehtësi Web Camera 100K Panther Pro intex me çmimin të lirë.Web Camera me një rezolucion të larte dhe nje pamje te shkëlqyeshëme .

Qëllimi ynë është t’u ofrojmë klientëve informacionin më të mirë të mundshëm për Web Camera  në tregun Shqiptar.

Ju mund të gjeni lehtësisht produktin që dëshironi për kategorinë kamerave, nuk keni pse të bredhni nga një faqe në faqe tjetër për kamera, gjithçka është në një vend.

Për të gjetur numrin e kërkuar të kufjet tipit Web Camera 100K  si dhe çmim të mirë, na telefononi në + 0698138830 dhe administratori ynë do t’ju japë të gjitha informacionet që ju nevojiten. Çmimet tona për Web Camera 100K “Panther Pro intex  janë  nga më të ulëtat në qytet.

 

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas Brenda ne Tiranë

Për më shumë informacion për dërgesën klikoni në  Link

Ask us for this product to our facebook chat Here

Weight0.400 kg
Brand

Intex

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Web Camera 100K Panther Pro intex”