Gamepads

17 BUTONA + 2 STIKA ANALOG 17 butona të vendosur në mënyrë ergonomike me dy shkopinj të ndryshueshëm me precizion të lartë sigurojnë përvojën optimale të lojrave. HYNI N G GAMEPLAY Dy motorë do t'ju zhysin plotësisht në botën virtuale të lojës. PROJEKTIMI I LOJrave ERGONOMIKE Formë ergonomikisht për rehati dhe kontroll gjatë seancave të gjata të lojrave. Pajtueshmëria Punon shkëlqyeshëm me lojërat më të vjetra ose të reja për PC të pajtueshme me: Windows / 95/98 / ME / 2000 / XP / Vista / 7, 8, 10 sistemi operativ, Playstation 2 dhe 3. Lidhje pa tela me pajisjet Android BOX dhe Android TV.
GP-2009 3in1 levë për PC / PS2 / PS3 Mbështet: Portet PC, PS2 dhe PS3 USB / PS2 Dizajni ergonomik siguron rehati gjatë luajtjes Përshkrimi : Sipërfaqja e veshur posaçërisht - për të parandaluar rrëshqitjen e duarve , 2 kontrollues analog - shkop 360, 8 prekje analoge -kopsa të ndjeshme dhe 4 butona dixhitalë për saktësi superiore. Funksioni i dridhjeve , Double Shock. Gjatësia e kabllit 2m E pajtueshme me: Barkodi Win98 / 2000 / ME / XP / Vista / Win 7 / Win8
GP-2024 SBOX Bluetooth Controller GP-2024 Gamepad Bluetooth Përmasat: 170 mm x 120 mm x 65 mm Pesha: 206 g Vibrimi: Jo Bateria: 350mAh e rimbushshme Koha e ngarkimit: deri në 2 orë Mbështetjet: Android 3.0+, iOS 9.3.2+ I pajtueshëm me pajisjet Android ... telefona inteligjentë, tableta, TV Android Windows PC gjithashtu mbështetet ( lidhjeg me kabllo microUSB)
GP-709 Supports: PC USB 2.0 port Ergonomic design provides comfort while playing Description: The surface of specially coated - to prevent hand slippage. Cable length 2 m Compatible with: Win98/2000/ME/XP/Vista/Win 7/Win8
15 BUTONA + 2 STIKA ANALOGE 15 butona të vendosura ergonomikisht me dy shkopinj të ndryshueshëm me precizion të lartë sigurojnë përvojë optimale të lojrave. HYNI N G GAMEPLAY Dy motorë do t'ju zhysin plotësisht në botën virtuale të lojës. PROJEKTIMI I LOJrave ERGONOMIKE Formë ergonomikisht për rehati dhe kontroll gjatë seancave të gjata të lojrave. Pajtueshmëria Funksionon shumë mirë me lojërat më të vjetra dhe të reja për PC të pajtueshme me: sistemin operativ Windows / 95/98 / ME / 2000 / XP / Vista / 7, 8, 10.