Arctic MX-4 Thermal Paste 4gr 2019 Formula

1,500 L
 • Garanton që nxehtësia e gjeneruar nga CPU ose GPU shpërndahet në mënyrë efikase.
 • Në dallim nga kompleksi termik metalik dhe silikoni, MX-4 nuk bën kompromis me kalimin e kohës.
 • Me një qëndrueshmëri ideale, MX-4 është shumë i lehtë për t’u përdorur, madje edhe për fillestarët.
 • Formula, MX-4 garanton zhdukjen e jashtëzakonshme të nxehtësisë nga komponentët dhe mbështet
 • stabilitetin e nevojshëm për të shtyrë sistemin tuaj në kufirin e tij.
 • Përbëhet nga mikro grimca karboni që çojnë në një përçueshmëri termike jashtëzakonisht të lartë.

2 in stock

Arctic MX-4 Thermal Paste 4gr 2019 Formula

Formula dhe paketimi i fundit i vitit 2019

Packaging data
Package depth15mm
Package height187mm
Package weight11.8g
Package width82mm
Technical details
Constitutive ingredientsCarbon
Density2.5g/cm³
Non-capacitiveYes
Non-conductiveYes
Quantity1
RoHS complianceYes
Thermal conductivity8.5W/m·K
Viscosity note870
Weight & dimensions
Weight4g

 

Garanton që nxehtësia e gjeneruar nga CPU ose GPU shpërndahet në mënyrë efikase.Kompleksi Arctic MX-4 Thermal Paste 4gr 2019 Edition është i përbërë nga mikro grimca karboni që çojnë në një përçueshmëri termike jashtëzakonisht të lartë. Garanton që nxehtësia e gjeneruar nga CPU ose GPU shpërndahet shpejt dhe me efikasitet. Mbi-performancë të shkëlqyeshme, MX-4 është shoqëruesi më i mirë për mbitokësorët dhe entuziastët.Të grimcat çojnë në përçueshmëri termike jashtëzakonisht të lartë. Garanton që nxehtësia e gjeneruar nga CPU ose GPU shpërndahet shpejt dhe me efikasitet. E shkëlqyer në performancën, MX-4 është shoqëruesi më i mirë për oraret dhe entuziastët.

 • Në dallim nga kompleksi termik metalik dhe silikoni, MX-4 nuk bën kompromis me kalimin e kohës.
 • Me një qëndrueshmëri ideale, MX-4 është shumë i lehtë për t’u përdorur, madje edhe për fillestarët.
 • Formula, MX-4 garanton zhdukjen e jashtëzakonshme të nxehtësisë nga komponentët dhe mbështet
 • stabilitetin e nevojshëm për të shtyrë sistemin tuaj në kufirin e tij.
 • Përbëhet nga mikro grimca karboni që çojnë në një përçueshmëri termike jashtëzakonisht të lartë.

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas Brenda ne Tiranë

Për më shumë informacion për dërgesën klikoni në  Link

Ask us for this product to our facebook chat Here

Weight0.40 kg
Brand

Arctic

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Arctic MX-4 Thermal Paste 4gr 2019 Formula”