Wireless Access Points

 • IEEE 802.11n compliance
 • Backwards compatible with 802.11b/g
 • Integrates Router, Wireless AP, Repeater, ·2.4GHz, wireless transmit rates up to 150Mbps (1T1R)
 • 1x10/100Mbps LAN Port, 1x10/100Mbps WAN Port
 • 1x5dBi Fixed Antenna
 • WDS Wireless Bridge
 • Built-in firewall, Filtering on IP address, MAC address, Domain name, Applications, etc
 • Supports 64/128-bits WEP, WPA/WPA2 Encryption
 • Një port LAN 10 / 100BASE-TX Ethernet
 • Wireless: WLAN 802.11b / g / n
 • Shkalla e transferimit deri në 300 Mbps (2.4 GHz)
 • Me 7 mënyra të ndryshme operimi, të konfigurueshme për aplikacione të ndryshme wireless
 • Kriptimi WEP 64/128-bit, WPA / WPA2 dhe WPS për të mbrojtur rrjetin tuaj dhe të dhënat celulare
Me teknologjinë e përparuar të Amplifikatorëve të Fuqisë së Lartë dhe Amplifikatorin e Zhurmës së Ulët, N AP pa tel 300Mbps siguron mbulim të fuqishëm Wi-Fi që depërton lehtësisht në mure dhe pengesa Wi-Fi për të siguruar mbulim Wi-Fi në zona të vështira për t'u arritur. Me butonin Turbo, ju lehtë mund të përmirësoni fuqinë e sinjalit për ruterin. Duke shtypur butonin Turbo për 1 sekondë, LED Turbo do të kthehet nga blu në të kuqe, atëherë WF2220 do të punojë në modalitetin e fuqisë së lartë për të rritur sinjalin në intervalin maksimal.