Components

Durable design Converts other dock connectors to iPhone 5 dock connector Suitable for iPhone 5 & 6, iPod touch 5, iPod nano 7, iPad mini, iPad 4
 • Max Mainboard Size:Micro ATX
 • CPU Cooler Max Height:80 mm
 • Specification Compliance:SFX12V
 • Video Card Max Length:240 mm
 • Colour:Red
 • Socket: FM2
 • Cores: 2
 • Clock: 3.2-3.4GHz
 • Cache: 1MB
 • GPU: Radeon HD7480D
 • Max TDP: 65W
 • CMOS Technology: 32nm
 • Package: BOX. Fan included
 • Socket: FM2
 • Cores: 2
 • Clock: 3.4-3.6GHz
 • Cache: 1MB
 • GPU: Radeon HD7480D. GPU Clock: 724MHz
 • Max TDP: 65W
 • CMOS Technology: 32nm
 • Package: BOX. Fan included
 • Socket: AM4
 • Cores/Threads: 4C/4T
 • Clock: 3.1GHz
 • Turbo: 3.4GHz
 • Cache: 2MB L2 + 8MB L3
 • Max TDP: 65W
 • CMOS Technology: 14nm
 • Package: BOX. Wraith Fan included
 • Socket: AM4
 • CPU Cores: 4
 • CPU Threads: 4
 • CPU Clock: 3.7 GHz (max)/ 3.5 GHz (base)
 • Memory Support: DDR4 Dual Channel up to 2933MHz
 • Cache: 2MB L2 / 4MB L3
 • GPU Cores: 8
 • GPU Type: Radeon Vega 8 Processor Graphics. Support DirectX 12
 • GPU Clock: 1100MHz
 • PCI-E version: PCI-e 3.0
 • Max TDP: 65W
 • CMOs Technology: 14nm
 • Code Name: Raven Ridge
 • Package: BOX. Wraith Stealth Cooler included
 • Socket: AM4
 • CPU Cores: 4
 • CPU Threads: 8
 • CPU Clock: 3.9 GHz (max)/ 3.6 GHz (base)
 • Memory Support: DDR4 Dual Channel up to 2933MHz
 • Cache: 2MB L2 / 4MB L3
 • GPU Cores: 11
 • GPU Type: Radeon Vega 11 Processor Graphics. Support DirectX 12
 • GPU Clock: 1250MHz
 • PCI-E version: PCI-e 3.0
 • Max TDP: 65W
 • CMOS Technology: 14nm
 • Code Name: Raven Ridge
 • Package: BOX. Wraith Stealth Cooler included
 • Socket: AM4
 • Cores/Threads: 6C/12T
 • Clock: 3.4GHz
 • Turbo: 3.9GHz
 • Cache: 3MB L2 + 16MB L3
 • Max Memory Speed: 2933MHz
 • Max TDP: 65W
 • CMOS Technology: 12nm
 • Special: AMD StoreMI Technology, AMD SenseMI Technology, AMD RyzenTM Master Utility
 • Package: BOX. Wraith Stealth Fan
 • AMD SenseMI Technology
 • Socket AM4
 • Max Turbo Frequency 3.7 GHz
 • 16MB L3 Cache
 • 4MB L2 Cache
 • DDR4 Support
 • Unlocked Processor
 • Thermal Design Power 65W
 • AMD Wraith Spire LED Cooler Included
USB 2.0 certified, backward compatible with USB 1.1 True "plug & play" supports hot swapping function USB Bus-Powered; No external power required Windows 10/8/7/XP/Vista, Mac OS 10.4 or above & Linux Kernel 2.6.33 or above
The Alpine 64 GT Makes Your Office or Home PC Quiet Are you suffering from increasing noise of your dusty and ageing stock cooler? Or are you a system builder who needs a price competitive yet quiet cooler for mainstream PCs? The Alpine 64 GT is your choice - quiet, efficient and quickly installed!
 • Garanton që nxehtësia e gjeneruar nga CPU ose GPU shpërndahet në mënyrë efikase.
 • Në dallim nga kompleksi termik metalik dhe silikoni, MX-4 nuk bën kompromis me kalimin e kohës.
 • Me një qëndrueshmëri ideale, MX-4 është shumë i lehtë për t’u përdorur, madje edhe për fillestarët.
 • Formula, MX-4 garanton zhdukjen e jashtëzakonshme të nxehtësisë nga komponentët dhe mbështet
 • stabilitetin e nevojshëm për të shtyrë sistemin tuaj në kufirin e tij.
 • Përbëhet nga mikro grimca karboni që çojnë në një përçueshmëri termike jashtëzakonisht të lartë.