Mid Tower Kasë

Kuti Kompjuteri Case Mid Tower Hantol

Original price was: 4,800 L.Current price is: 4,300 L. 11%
 • Case MidiTower Hantol HC-2881
 • 500W (24pin+2SATA) ATX
 • Audio&2xUSB2.0, Black/Grey
 • 2x USB 3.0
 • 1x USB 2.0
 • HD Audio
 • Fan speed controller
 • 4x 120 mm case fan
 • Pamja moderne për lojra Gaming: paneli i përparuar dhe anësor i xhamit të zbutur si dhe ventilatorët me ngjyra i japin TG4 një pamje elegant të lojrave.
 • Dizajni kompakt i kutisë:është bërë qëllimisht dhe nuk ka nevojë për ndonjë shtesë dhe është aq kompakt sa të jetë i duhur.
 • Sharkoon TG4 është në dispozicion në një variant me katër ventilator LED të drejtueshëm RGB ose katër ventilator LED monokromë në blu ose të kuqe
 • Form Factor: ATX
 • Expansion Slots: 6
 • Interior Painting: ✓
 • Cable Management System: ✓
 • Side Panel: Acrylic
 • Color: Green
 • Case Type: ATX Mid Tower
 • M/B Supported: ATX/ M-ATX
 • Drive Bays 5.25": 4 Drives
 • Drive Bays 3.5": 6 Drives (1xExposed, 5xHidden)
 • Expansion Slots: 7 x PCI slots
 • Front I/O Port: 2xUSB, 1xMic, 1xSPK
 • Cooling Fan: 80/90mm Rear (optional), 80mm Front (optional)
 • Dimension w/Bezel (WxDxH): 16.2"x7"x15.8"

Kuti kompjuteri Supercase SK 503 PSU 450W

Original price was: 4,500 L.Current price is: 4,000 L. 12%
 • Case Type: ATX Mid Tower
 • PSU: 450W
 • M/B Supported: ATX/ M-ATX
 • Drive Bays 5.25": 4 Drives
 • Drive Bays 3.5": 6 Drives (1xExposed, 5xHidden)
 • Expansion Slots: 7 x PCI slots
 • Front I/O Port: 2xUSB, 1xMic, 1xSPK
 • Cooling Fan: 80/90mm Rear (optional), 80mm Front (optional)
 • Dimension w/Bezel (WxDxH): 16.2"x7"x15.8"
CASES S.MIDI SERVER P4+AMD G77 7765 X.T.
 • ATX Mid Tower
 • 1 x USB 2.0 / 1 x USB 3.0 / 1 x Headphone Port / 1 x Microphone Port Front Ports
 • 2 External 5.25" Drive Bays
 • 4 x Combo 3.5" / 2.5" Internal 3.5" Drive Bays