Full Tower Kasë

 • Sleek Design w/Red Side Trim and Acrylic Side Panel
 • Supports 4 x 120mm Fans 1x Pre-Installed in the Back
 • Support up to 360mm Radiator
 • Support up to 400mm GPU/VGA Card
 • Full black coating and PSU cover
 • 2x USB 3.0
 • 1x USB 2.0
 • HD Audio
 • Fan speed controller
 • 4x 120 mm case fan
 • Pamja moderne për lojra Gaming: paneli i përparuar dhe anësor i xhamit të zbutur si dhe ventilatorët me ngjyra i japin TG4 një pamje elegant të lojrave.
 • Dizajni kompakt i kutisë:është bërë qëllimisht dhe nuk ka nevojë për ndonjë shtesë dhe është aq kompakt sa të jetë i duhur.
 • Sharkoon TG4 është në dispozicion në një variant me katër ventilator LED të drejtueshëm RGB ose katër ventilator LED monokromë në blu ose të kuqe
 • Form Factor: ATX
 • Expansion Slots: 6
 • Interior Painting: ✓
 • Cable Management System: ✓
 • Side Panel: Acrylic
 • Color: Green
CASES S.MIDI SERVER P4+AMD G77 7765 X.T.
 • ATX Mid Tower
 • 1 x USB 2.0 / 1 x USB 3.0 / 1 x Headphone Port / 1 x Microphone Port Front Ports
 • 2 External 5.25" Drive Bays
 • 4 x Combo 3.5" / 2.5" Internal 3.5" Drive Bays