Si te blej

Porosisni nga dyqani ynë online.

Dyqani ynë online është i disponueshëm në mënyrë që të blini lehtësisht, dhe të sigurt blerjet tuaja 24 orë në ditë, shtatë ditë në javë.

Futuni në faqen tonë dhe zgjidhni produktet që dëshironi. Klikoni butonin “Shto në shportë” qe ndodhet pranë produktit dhe shtoni automatikisht produktin e dëshiruar në shporten e blerjes.

Ju mund të vazhdoni të shtoni dhe të bëni blerje të tjera në të njëjtën mënyrë.

Pasi të keni përfunduar me blerjet tuaja, klikoni tek “SHPORTA” qe eshte e vendosur në krye te faqes diathtas, aty do gjeni listën e të gjitha produkteve që keni zgjedhur.

Për të përfunduar procesin e blerjes ju duhet të shkruani e-mailin dhe fjalëkalimin tuaj në fushat që do të shfaqen nese jeni nje perdorues ne oktouest,al

Nëse ju jeni një përdorues i ri i ne oktouest,al ju duhet të regjistroheni së pari duke klikuar në opsionin “regjistrohuni këtu”

Rregjistrimi duhet në mënyrë që herët e tjera të gjitha të dhënat tuaja se ku do vijë produkti të jenë të regjistruara dhe mos keni nevojë ti përsërisni. Gjithashtu mund të gjeni lehtësisht historikun dhe faturat tuaja.

Gjatë rregjistrimit do ju kërkojë, emrin, mbiemrin, adresën e emailit dhe fjalëkalimin që doni të përdorni për t’u identifikuar herët e tjera. Pasi t’i shënoni këto, shtypni butonin rregjistrohu.

Pasi jeni rregjistruar do ju kërkojë të dhëna për adresën që do sjellim produktin.

Emri, Mbiemri, Adresa, Rrethi, Shteti, Telefoni, Qyteti, pasi i plotësoni këto shtypni butonin RUAJ.

Pasi ke përzgjedhur adresën shtypni butonin ‘zgjidh metodën e pagesës’

Pasi ke zgjedhur metodën e pagesës shtyp butonin konfirmo porosinë dhe përfundon blerja,

Me këtë metode do keni një llogari ku mund të gjeni historikun tuaj të blerjeve për të marrë faturat apo të dhëna të tjera që do ju duhen pasi keni blerë produktin.

MBËSHTETJE

Per t’ju këshilluar para dhe mbas blerjes , është në dispozicionin tuaj dikush që ju ndihmon nga Oktouest.

EKSPOZITA

Porosit në dyqan, merrni këshilla mbi përmirësimet, rezervoni per një riparim ose beni një porosi të shpejtë.

RRETH NESH

Oktouest ka ofruar teknologji profesionale për më shumë se 10 vjet, brenda dhe jashtë Shqipërisë.

RIPARIME PC & LAPTOP

Qendra e riparimit Oktouest,bën riparimet dhe përmirësimet për të gjitha markat e kompjuterave.