AUDIO KABELL

Në dyqanin Oktouest kompjuter store, do të gjeni një koleksion të madh audio kabell.

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas Brenda ne Tiranë

Audio Kabell

Adapter SBOX 3.5MM F - TYPE-C M
CTIA standard i rrjedhshëm Lidhni një kufje të pajisur me kufje të veçantë dhe priza mikrofoni në portin audio në Playstation 4, Smartphone, Notebook, Nintendo Switch dhe të gjitha pajisjet e tjera me 4 pin lidhës audio Inputi: 1 x 3.5 mm Mashkull Prodhimi: 2 x 3.5 mm Femër Lidhës i kuq: Mikrofoni Lidhës jeshil: kufje Priza të praruara prej ari Përçuesit e bakrit Gjatësia e kabllove: 0.2m
Përshtatës 3,5 mm F 4Pin-> 2x 3,5 mm M 3Pin Lidhni kufjet tuaja spartphone (1x 3mm lidhës / 4pin) në kompjuterin tuaj desktop Lidhësa: të praruar prej ari Lidhës 1: 3.5 mm femër me 4 pole Lidhës 2: 2 x 3.5 mm mashkull (mikrofon dhe kufje) Gjatësia 20 cm Ngjyra kabllo: E zezë
Kabllo AUDIO SBOX 3 , 5 mm -> 2 x RCA M / M , m . Diametri i jashtëm: 2,6 x5, 2 mm . Gjatësia e kabllit : 2 milion . Lidhës: Priza çeliku nikeli. Ngjyra: Këllëf i zi PVC