Cooler Master E2 IC Essential Thermal Paste

900 L

Color:
Gold
Specific Gravity:
2.4
Thermal Conductivity:
>3.5 W/m-K
Volume Resistivity:
1.0E+10 ohm-cm
Thermal Impedance:
<0.190 degree Celsius-in2/W
Volume:
1.5 ml

1 in stock

SKU: Cooler Master E2

Categories:

Cooler Master E2 IC Essential Thermal Paste

IC Essential E2 është një përbërës termik me performancë të lartë për të përmbushur kërkesat e ftohjes kryesore të CPU-së. Me rezistencën e tij të ulët termike dhe viskozitetin e duhur, IC Essential E2 mund të sigurojë transferimin shumë të efektshëm të nxehtësisë dhe mund të përhapet lehtësisht dhe në mënyrë të barabartë.

Features

– Përçueshmëri e lartë termike
– Rezistencë e ulët termike
– Elektrike jo-përcjellëse
– Jo shërues
– Jo-Kapacitive
– Jo-korrozive
– Pastrues i yndyrës i përfshirë për pastrimin e lehtë të yndyrnave termale të vjetër

Cooler Master E2 IC Essential Thermal Paste

ModelRG-ICE2-TA15-R1
ColorGold
Specific Gravity2.4
Thermal Conductivity>3.5 W/m-K
Volume Resistivity1.0E+10 ohm-cm
Thermal Impedance<0.190 degree Celsius-in2/W
Volume1.5ml

 

Cooler Master E2 me densitet të lartë dhe përbërës të domosdoshëm termik për përbërësin e nxehtësisë konstante për ftohësin e ftohësit të CPU Feature: IC Essential Hondensiteti termik i lartë Lidhet me rezistencën termike të ulët Elektrike jo-përcjellëse-jo-kuruese Non-Capacitive Non-Korrosive Komente me Pastrues Grease! Specifikimi: Gravitetit (2) mK):> 3.5 Vlefshmëria e vëllimit (ohm-cm): 1.0E + 10 Tehmalësia e Përparuar (? – in2 / W: <0,190Vëllimi (ml): 1.5 Paketa dhe Përmbajtja (et): 1 x Përbërja termike.Temë në paketimin me pakicë.

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas Brenda ne Tiranë

Për më shumë informacion për dërgesën klikoni në Link

Ask us for this product to our facebook chat Here

Weight0.40 kg
Brand

CoolerMaster

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Cooler Master E2 IC Essential Thermal Paste”