Wireless Routers

  • Wireless AC3150 me dy bandë (2,167 Mbps në 5 GHz + 1,000 Mbps në 2.4 GHz)
  • 802.11ac Wave 2 me MU-MIMO dhe Smart SmartBeam AC të përparuar
  • SmartConnect lidh pajisjet me bandën optimale
  • Gigabit WAN dhe 4 x Gigabit LAN
  • 1 x USB 3.0 port për ndarjen e mediave
Ruteri DWR-116 Wireless N300 Multi-WAN i D-Link ju lejon të ndani internetin celular të shpejtë 4G LTE / 3G, si dhe përkrahje të njëkohshme të Internetit me celular dhe fiks në internet, për t'ju dhënë internet më të shpejtë dhe të sigurt.

D-Link Router EXO DIR-869

Original price was: 22,000 L.Current price is: 19,000 L. 14%
  • Wireless AC1750 me dy bandë (1.300 Mbps në 5 GHz + 450 Mbps në 2.4 GHz)
  • 802.11ac me MIMO
  • Gigabit WAN dhe 4 x Gigabit LAN
  • Modaliteti opsional i zgjatësit Wi-Fi
  • Netis WF2411E është një pajisje e kombinuar me tel dhe wireless për aplikimet e rrjetit SOHO. Compatibleshtë në përputhje me pajisjet 802.11b / g / n dhe siguron shpejtësinë e transferimit pa tel deri në 150Mbps, duke ofruar një performancë më të mirë në shfletimin në internet, dërgimin e postave elektronike dhe ndarjen e skedarëve. Ai gjithashtu mbështet mënyra pa tela duke përfshirë AP, WDS, AP + WDS, Repeater, Client, për të zgjeruar lehtë rrjetin tuaj pa tel.
Routeri netis WF2419E ofron shpejtësi të lartë 300Mbps për të lidhur kompjuterët tuaj, smartphone, kamera pa tel dhe pajisje të tjera Wi-Fi. Bashkuar me dy antena me përfitim të lartë 5dBi, siguron një mbulim më të mirë pa tel dhe ju lejon të shijoni lirinë pa tel kudo rreth shtëpisë tuaj, ideale për shkarkim më të shpejtë, thirrje në Internet dhe transmetim të videos HD.
Me teknologjinë e përparuar të Amplifikatorëve të Fuqisë së Lartë dhe Amplifikatorin e Zhurmës së Ulët, N AP pa tel 300Mbps siguron mbulim të fuqishëm Wi-Fi që depërton lehtësisht në mure dhe pengesa Wi-Fi për të siguruar mbulim Wi-Fi në zona të vështira për t'u arritur. Me butonin Turbo, ju lehtë mund të përmirësoni fuqinë e sinjalit për ruterin. Duke shtypur butonin Turbo për 1 sekondë, LED Turbo do të kthehet nga blu në të kuqe, atëherë WF2220 do të punojë në modalitetin e fuqisë së lartë për të rritur sinjalin në intervalin maksimal.
Routeri netis WF2409E ofron shpejtësi të lartë 300Mbps për të lidhur kompjuterat, telefonat inteligjentë, kamerat pa tel dhe pajisjet e tjera Wi-Fi. Bashkuar me tre antena me përfitim të lartë 5dBi, siguron një mbulim më të mirë pa tel dhe ju lejon të shijoni lirinë pa tel kudo rreth shtëpisë tuaj, ideale për shkarkim më të shpejtë, thirrje në Internet dhe transmetim të videos në HD.