Thermal Paste

 • Garanton që nxehtësia e gjeneruar nga CPU ose GPU shpërndahet në mënyrë efikase.
 • Në dallim nga kompleksi termik metalik dhe silikoni, MX-4 nuk bën kompromis me kalimin e kohës.
 • Me një qëndrueshmëri ideale, MX-4 është shumë i lehtë për t’u përdorur, madje edhe për fillestarët.
 • Formula, MX-4 garanton zhdukjen e jashtëzakonshme të nxehtësisë nga komponentët dhe mbështet
 • stabilitetin e nevojshëm për të shtyrë sistemin tuaj në kufirin e tij.
 • Përbëhet nga mikro grimca karboni që çojnë në një përçueshmëri termike jashtëzakonisht të lartë.
Color: Gold Specific Gravity: 2.4 Thermal Conductivity: >3.5 W/m-K Volume Resistivity: 1.0E+10 ohm-cm Thermal Impedance: <0.190 degree Celsius-in2/W Volume: 1.5 ml
 • TECHNICAL DETAILS
 • Thermal conductivity: 4.5 W / mK
 • Thermal resistance: 0.185 C / W
 • Specific gravity: 2,5
 • Quantity 1