Mouse Mats

  • Premium Quality
  • Compatible with Most Mice
  • High Density Microfiber Construction
  • Anti Slip
  • Dimensions: 400 x 300 x 40 mm
 
Gaming mouse pad White Shark UMETHON Dimensions: 400 x 300mm
Gaming mouse pad White Shark ARCANE SENTRY Dimensions: 400 x 300mm

White Shark Control Two Mouse Pad 80x35cm

Original price was: 1,800 L.Current price is: 1,500 L. 17%
  • I pajtueshëm me shumicën e mousve të kompjuterit për t’u përdorur me konfigurimin tuaj ekzistues
  • Ndërtimi i mikrofibrave me densitet të lartë krijon një sipërfaqe afatgjatë dhe të besueshme për miun tuaj të lojërave
  • Pjesa e poshtme e mbrojtur nga trungu sigurohet që mausi juaj të jetë e vetmja gjë që lëviz
  • Dizajni i mbështjelljes siguron transportueshmëri të lehtë
Gaming mouse pad White Shark ENERGY GORGER Dimensions: 400 x 300mm