MOUSE

Në dyqanin Oktouest kompjuter store në Shqiperi, do të gjeni mouse nga të gjitha modelet e ndryshme.

Dërgesa është falas dhe pagesë në dorëzim në Shqipëri.

Mouse

Mouse type: 6D - 6 buttons
Chipset: Pixart 3168
Sensor type: Optical IR LED
Resolution: 800 / 1200 / 2400 / 3200
Acceleration: 10G
Lifespan: Over 3 million
Lighting: LED 4 colors
Finish: Rubber coating
Interface: USB 2.0
Cable length: 1,5m PVC
Dimensions (mm): 130 x 66 x 42 mm
Weight: 135g
Color: Black
Material: Plastic
 • Connectivity : USB
 • Special keycap structural design, long life for use 10.000.00 life times
 • Special design for space bar and enter key
 • High resilience, enhance the touch feeling and increase of service life
 • Prevent spill design, prevent spill damage
 • Works with windows 8
 • Optical mouse
 • 1000 dpi 3 buttons & scrolling wheel
 • Interface USB/PS2
 • Type Optical
 • DPI 1000 DPI
 • Cable length 1.6 M
 • OS Windows Xp/7/8/8.1/10
 • Available color Black
Mouse Element MS-1050G KIDO,jan të ndjeshëm dhe depërtim për përsosmëri të shkëlqyeshme të gamerit Butonat anësore D butoni i kaloni Dpi Dizajni ergonomik. Ajo gjithashtu ofron zgjidhje 1200/1600/2400 dpi për rregullim përmes një butoni nga mënyra e vet e përdoruesit. Sidomos në lojë dhe dizajnim, është i përshtatshëm dhe i përshtatshëm.
 • Mouse Cyrus Gaming
 • Chipset: Instant A704
 • Butonat e lojës 6D - 6
 • Sensori optik
 • 60 nxitimi i IPS
Mouse Sbox modeli GM-204 Ideal per lojrat ne 4D me nje rreze optike te avancuar I pershtatshem per Windows 7/8/10 dhe MAC OS X
 • 6D dizajn ergonomik me 6 butona për produktivitet dhe efikasitet të lartë
 • Sensori i lojërave i pajisur me sensorin optik nst 704 optik, i aftë të shkojë deri në 3200dpi dhe 125 Hz shkalla e votimit
 • Kontroll saktësie rregullimi në fluturim dpi me 4 cilësime dpi 1200/1600/2400/3200 dpi
 • 7 Ngjyra të ndryshme të lehta të udhëhequra që ndryshojnë gjatë përdorimit, duke ofruar ndriçim ambiental qetësues (të bardhë, të verdhë, portokalli, të kuq, rozë, vjollcë dhe blu)
 • 7D Design
 • Gaming Sensor
 • On the Fly DPI Adjustment
 • 7 Colour Illumination
 • Rubber coated


 • Interface USB/PS2
 • Type Optical
 • DPI 800 DPI
 • Cable length 1.5 M
 • OS Windows Xp/7/8/8.1/10
 • Available color Black
 • Premium Quality
 • Compatible with Most Mice
 • High Density Microfiber Construction
 • Anti Slip
 • Dimensions: 400 x 300 x 40 mm
 
Gaming mouse pad White Shark UMETHON Dimensions: 400 x 300mm
Mouse type: 3D
Resolution: 1000 DPI
Interface: USB 2.0
Hand orientation: Left & Right
Sensore Type: Optical
Material: ABS plastic
Cable lenght: 150cm
Color: Black
Mouse size: 114 x 63,8 x 41 mm
Weight: 61,2g