Politika Cookies

Politika e aktuale siguron informacion në lidhje me mënyrën e përpunimit të cookies, si dhe informacione në lidhje me të drejtat tuaja për përdorimin e cookies.

Ju lutemi lexoni me kujdes informacionin e mëposhtëm. Qasja juaj në faqen e internetit nënkupton pranimin e Politikave aktuale të përdorimit të Cookies. Nëse nuk e pranoni Politikën e aktuale, mos  përdorni më tej faqet e kësaj faqeje interneti.

 

Përdorimi i Cookies

Çfarë janë Cookies?

Cookies janë skedarë informacioni të cilat dërgohen në një web server (në këtë rast faqe interneti) në shfletuesin tuaj të internetit, të ruajtura në kompjuterin tuaj dhe të kontrolluara nga serveri në çdo vizitë në faqen e internetit.

 

Pse i përdorim ato?

Cookies përdoren për lehtësimin dhe lundrimin e duhur në faqen e internetit. Gjithashtu, ato shërbejnë për qëllime statistikore, duke mundësuar identifikimin e sesionit të uebit që keni përdorur, përmirësimin dhe përditësimin e procedurave të përdorimit të faqes së internetit.

 

Llojet e cookies që ne përdorim

«Cookies të përkohshme» – ato vendosen ekskluzivisht në kujtesën e kompjuterit të përdoruesit dhe ato eliminohen kur mbyllni shfletuesin. Përdorimi i tyre është i kufizuar ekskluzivisht në transmetimin e identifikimit të përkohshëm të të dhënave, që përbëhet nga numrat e rastësishëm që serveri vetë prodhon dhe të cilat janë thelbësore për lundrimin e sigurt dhe efektiv në faqen e internetit.

Ne aplikojmë mjete që përdorin cookies për qëllime të monitorimit, statistikat e internetit dhe procedurat e reklamimit. Këto mjete përfshijnë:

Google AdWords, për procedurat e reklamimit, Google Analytics, qëllimet e monitorimit dhe statistikat e internetit.

Këto mjete përdorin cookies në mënyrë që të na lejojë të mbledhim informacione anonime në lidhje me faqet e internetit që vizitoni dhe mënyrën e përdorimit të faqes sonë të internetit. Kjo na ndihmon të përmirësojmë përvojën tuaj të ardhshme të lundrimit. Për shembull, cookies mbledhin informacion në lidhje me faqet e internetit që keni vizituar, numrin e vizitave tuaja dhe programin që keni përdorur.

«Cookies të palës së tretë» – Kur vizitoni faqen tonë të internetit, mund të shihni përmbajtje nga palët e treta, si një hartë që ju tregon se si të arrini tek dyqani jonë. Kjo sigurohet nga Google përmes Google Maps. Gjithashtu, ju ofrojmë mundësinë për të ndarë informacione përmes rrjeteve sociale si Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, Google+. Kur shtoni përmbajtje, ju mbajmë të informuar për informacionin që ne kemi zgjedhur me kujdes dhe që është ndoshta i lidhur ose interesant për ju.