Web Camera

2MP HDCVI IR Eyeball Camera * Parametrat dhe fletët e të dhënave më poshtë mund të aplikohen vetëm në serinë 1200-S3A Max 30fps @ 1080P HD dhe SD dalëse të ndryshueshme 3.6 mm lente fikse (6 mm opsionale) Maks. Gjatësia IR 20m, Smart IR DC12V

HAC-HDW1509T (-A) -LED

 • Kamera me pamje Starlight HDCVI me ngjyra të plota 5MP
 • Dritë e yjeve me ngjyra të plota
 • 40 m distancë LED
 • Maks. 20fps në 5MP
 • Ndërrimi i CVI / CVBS / AHD / TVI
 • Mikrofoni i integruar (-A)
 • Lente fikse 3,6 mm (2,8 mm opsionale)
 • IP67, 12V ± 30% DC

HAC-HFW1509TLM (-A) -LED

Kamera Bullet Starlight HDCVI me ngjyra të plota 5MP

 • Dritë e yjeve me ngjyra të plota
 • 40 m distancë LED
 • Maks. 20fps në 5MP
 • Ndërrimi i CVI / CVBS / AHD / TVI
 • Mikrofoni i integruar (-A)
 • Lente fikse 3,6 mm
 • IP67, 12V ± 30% DC
 • Resolution 300K pixels to 30 mega pixels
 • Face tracking Yes
 • Night vision No
 • Mic No
 • Games Yes, for user entertainment
 • CMOS sensor High quality sensor
 • Focus distance 4cm ~ infinity
 • Lens view angle 54 Degree
 • I/O interface USB 2.0
 • Image Control Brightness, Contrast, Hue, Saturation, Gamma, White Balance
 • Image Flip Horizontal, Vertical
Karakteristikat:
Përmbajtja e paketave 
Webcam 
Udhëzuesi i përdoruesit 
Kërkesat e sistemit 
Windows 7,8,10 Vista ose 
port USB XP (rekomandohet USB 2.0
FULL HD SENSOR SONIX 2279 + 2053 - 1080P FULL-HD Sensor. FRAME RATE Records true HD-quality video at 30 frames per second. NOISE CANCELLING TECHNOLOGY Hi-Fi digital microphone with noise cancelling technology. COMPATIBILITY Window 7 / 8 / 8.1 / 10 / Mac OS V10.4.8 and newer. AUTO CONTROL Auto adjustment for saturation, contrast, white balance and exposure. INTERFACE USB 2.0 interface.