USB Memory Sticks

USB 2.0 certified, backward compatible with USB 1.1 True "plug & play" supports hot swapping function USB Bus-Powered; No external power required Windows 10/8/7/XP/Vista, Mac OS 10.4 or above & Linux Kernel 2.6.33 or above
Kingston® DataTraveler®101 Generation 2 (G2) është këtu! Ky shoqërues i përshtatshëm i ruajtjes ju lejon të merrni të gjitha të dhënat tuaja në shtëpinë tuaj, zyrën, shkollën dhe kudo ku udhëtoni. Tani me urDrive, kjo ju jep një mënyrë më të mirë për të parë të dhënat tuaja ndërsa kombinoni tipare interesante për ta bërë atë tuajin.
High quality construction and distinctive design
  • Manufacturer Silicon
  • Model Ultima U03 8GB
  • Manufacturer Silicon Power
  • Capacity 8GB
  • Gross weight 0.200
  • USB 2.0 certified, backward compatible with USB 1.1 True "plug & play" supports hot swapping function
  • USB Bus-Powered; No external power required
  • Windows 10/8/7/XP/Vista, Mac OS 10.4 or above & Linux Kernel 2.6.33 or above
USB 2.0 certified, backward compatible with USB 1.1 True "plug & play" supports hot swapping function USB Bus-Powered; No external power required Windows 10/8/7/XP/Vista, Mac OS 10.4 or above & Linux Kernel 2.6.33 or above
NgjyrëE zezë
Kapaciteti i ruajtjes së kujtesës16 GB
MarkëFjalë për fjalë
Ndërfaqja e hardueritUSB 2.0
Lexoni Shpejtësinë10 megabajt për sekondë
NgjyrëE zezë
Kapaciteti i ruajtjes së kujtesës64
MarkëFjalë për fjalë
Ndërfaqja e hardueritUSB 2.0
Lexoni Shpejtësinë10 megabajt për sekondë
NgjyrëE zezë
Kapaciteti i ruajtjes së kujtesës8 GB
MarkëFjalë për fjalë
Ndërfaqja e hardueritUSB 2.0
Lexoni Shpejtësinë10 megabajt për sekondë
NgjyrëE zezë
Kapaciteti i ruajtjes së kujtesës32 GB
MarkëFjalë për fjalë
Ndërfaqja e hardueritUSB 3.0
NgjyrëAri
Kapaciteti i ruajtjes së kujtesës16 GB
MarkëVerbatim
Ndërfaqja e hardueritUSB 3.0
Lexoni Shpejtësinë80 megabajt për sekondë