Cat5e UTP

Kabllot e rrjetit janë pajisje e rrjetit që përdoren për të lidhur një pajisje të rrjetit me pajisjet e tjera të rrjetit ose për të lidhur dy ose më shumë kompjuterë për të ndarë printerët

Lidhje të besueshme për rrjetin tuaj. Shijoni transmetimet e qarta dhe të sigurta të të dhënave me Kabllo Intellinet Solutions Cat5e Patch. Ky kabllo rrjeti mundëson një ..

Kabell rrjeti UTP Cat5e

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas Brenda ne Tiranë

Për më shumë informacion për dërgesën klikoni në Link

Cat5e UTP

Kabllo rrjeti UTP Cat5e Lidhja periferike me portat RJ45 Shpejteia e suportuar 10/100/1000 Mbps Gjatesia 3 metra
Kabllo rrjeti UTP Cat5e Lidhja periferike me portat RJ45 Shpejteia e suportuar 10/100/1000 Mbps Gjatesia 5 metra
Kabllo rrjeti UTP Cat5e Lidhja periferike me portat RJ45 Shpejteia e suportuar 10/100/1000 Mbps Gjatesia 10 metra
Kabllo rrjeti UTP Cat5e Lidhja periferike me portat RJ45 Shpejteia e suportuar 10/100/1000 Mbps Gjatesia 2 metra
Kabllo rrjeti UTP Cat5e Lidhja periferike me portat RJ45 Shpejteia e suportuar 10/100/1000 Mbps Gjatesia 15 metra
Kabllo rrjeti UTP Cat5e Lidhja periferike me portat RJ45 Shpejteia e suportuar 10/100/1000 Mbps Gjatesia 20 metra
Kabllo rrjeti UTP Cat5e Lidhja periferike me portat RJ45 Shpejteia e suportuar 10/100/1000 Mbps Gjatesia 25 metër
Kabllo rrjeti UTP Cat5e Lidhja periferike me portat RJ45 Shpejteia e suportuar 10/100/1000 Mbps Gjatesia 0,5 metër