Wireless USB Adapters

  • Madhësia e vogël dhe dizajni kompakt
  • Shpejtësia pa tela deri në 300Mbps
  • Antena MIMO për forcë më të fortë të sinjalit
  • Instalim pa tela me CD të Drives
  • Mbështetni mënyrat e sigurimit pa tel 64/128-bit WEP, dhe WPA2
 
  • IEEE 802.11b/g/n
  • Up to 150Mbps Wireless Data Rates
  • 2.4 GHz - 2.4835 GHz