Mouse Wireless

MOUSE SBOX WM-373 Wireless e zezë Miu optik 3D wireless Rezolucioni: 800 DPI Range: 8-10m Jetëgjatësia e tastit: mbi 3 milion herë Plug dhe Luaj Dizajn ergonomik i qetë për të mbajtur dizajn simetrik, i përsosur për përdoruesin e dorës së majtë dhe të djathtë Marrësi mikro USB Frekuenca e funksionimit: 2,4GHz Ndërfaqësues mikro USB: USB 2.0 E përputhshme me: Windows XP / Vista / Win7 / Win 8 / Win 10 dhe Mac iOS Ngjyra: Dimensionet e Zeza : 115 mm x 66 mm x 32 mm
MOUSE SBOX WM-373 Wireless blue Miu optik 3D wireless Rezolucioni: 800 DPI Range: 8-10m Jetëgjatësia e tastit: mbi 3 milion herë Plug dhe Luaj Dizajn ergonomik i qetë për të mbajtur dizajn simetrik, i përsosur për përdoruesin e dorës së majtë dhe të djathtë Marrësi mikro USB Frekuenca e funksionimit: 2,4GHz Ndërfaqësues mikro USB: USB 2.0 E përputhshme me: Windows XP / Vista / Win7 / Win 8 / Win 10 dhe Mac iOS Ngjyra: Dimensionet e blue : 115 mm x 66 mm x 32 mm
MOUSE SBOX WM-373 Wireless gray Miu optik 3D wireless Rezolucioni: 800 DPI Range: 8-10m Jetëgjatësia e tastit: mbi 3 milion herë Plug dhe Luaj Dizajn ergonomik i qetë për të mbajtur dizajn simetrik, i përsosur për përdoruesin e dorës së majtë dhe të djathtë Marrësi mikro USB Frekuenca e funksionimit: 2,4GHz Ndërfaqësues mikro USB: USB 2.0 E përputhshme me: Windows XP / Vista / Win7 / Win 8 / Win 10 dhe Mac iOS Ngjyra: Dimensionet e gray : 115 mm x 66 mm x 32 mm
 • Mouse e lojrave me butonin e zgjedhjes së shpejtësisë (1000-1400-2000 DPI)
 • Gama pa tela deri në 10M
 • Mikro marrës i qëndrueshëm
 • Logoja e ndriçuar në ndryshimin e vazhdueshëm të ngjyrave
 • Dizajn ergonomik dhe i rehatshëm
 • Mouse e lojrave me butonin e zgjedhjes së shpejtësisë (1000-1400-2000 DPI)
 • Shënim: Në rast të miut Wireless, marrësi USB do të pajiset brenda ose së bashku me miun
 • 6 m wireless range
 • Speed select button 1000 - 1600 DPI
 • Storable USB micro receiver
 • On/off power switch
 • For left and right hand use
Mouse i markes Trust modeli Wireless Optical EasyClic Lidhje Wireless, mouse optik me mikro USB Me 5 butona Range 8m Ndjeshmeria 800-1600 DPI
  • Optical sensor 800/1200/1600 dpi
  • 2.4GHz wireless technology
  • Micro sized USB nano receiver, you can store the nano receiver inside the mouse built-in slot
  • 3 functional buttons and scroll wheel
  • 32 channels to avoid interferences
  • Plug & Play : No need for drivers
  • Only needs one AAA battery to operate
  • Range: 5 to 10m
 
 • Working Principle: 2.4GHz Radio Frequency/16 channels hopping with 2 group form 2.405~2.476GHz
 • Interface: USB
 • Resolution: 800/1600DPI Switch able
 • Buttons: L/M/R Button+Forward /Back Button Receiver: Nano Receiver Distance: 10 Metre Wheel: 1
 • Mechanical Scrolling Wheel Power Consumption: DC=1.5V 30mA
 • Reduces key-click sounds with at least 90%
 • 10m wireless range (2.4 GHz). Speed select button (1000/1400/1800 DPI).
 • Storable micro USB receiver
 • On/off power switch
 • For left and right hand use
 • Reduces key-click sounds with at least 90%
 • 10m wireless range (2.4 GHz). Speed select button (1000/1400/1800 DPI).
 • Storable micro USB receiver
 • On/off power switch
 • For left and right hand use
 • Reduces key-click sounds with at least 90%
 • 10m wireless range (2.4 GHz). Speed select button (1000/1400/1800 DPI).
 • Storable micro USB receiver
 • On/off power switch
 • For left and right hand use
 • Ndriçim LED në ndryshimin e vazhdueshëm të ngjyrave. Micro marrës i ruajtshëm USB
 • Anët e gomës për rehati dhe kontroll. Diapazoni 8m pa tel (2.4 GHz)
 • Butoni i zgjedhjes së shpejtësisë (800/1600 DPI)
 • Ndërprerësi i energjisë fikse
 • Për përdorim të dorës së majtë dhe të djathtë
 • Ndriçim LED në ndryshimin e vazhdueshëm të ngjyrave. Micro marrës i ruajtshëm USB
 • Shënim: Në rast të miut Wireless, marrësi USB do të pajiset brenda ose së bashku me miun