AMD MOTHERBOARD BUNDLES

Amd Motherboard Bundles – Paketa që përbëhen nga një motherboard, Memory dhe Procesor i paravendosur, të cilat janë mbledhur në një.

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas Brenda në Tiranë

Amd Motherboard Bundles

 • AMD A4 Series A4-4000 2x 3.00GHz Processor
 • 4GB DDR3 1600MHz Memory
 • ASRock FM2A75M-DGS R2.0 Motherboard
 • AMD A4 Series A4-5300 2X 3.40GHZ Processor
 • 4GB DDR3 1600MHz Memory
 • ASRock FM2A75M-DGS R2.0 Motherboard
 • AMD Ryzen 5 2600 SIX-CORE Processor
 • 4GB DDR4 2400MHz Memory
 • Gigabyte A320M-S2H Motherboard
 • AMD Ryzen 3 2200G Quad-Core
 • 4GB DDR4 2400MHz Memory
 • Gigabyte A320M-S2H Motherboard
 • AMD Ryzen 5 2600 SIX-CORE Processor
 • 4GB DDR4 2400MHz Memory
 • Gigabyte B450 AORUS M