Cpu Fans

The Alpine 64 GT Makes Your Office or Home PC Quiet Are you suffering from increasing noise of your dusty and ageing stock cooler? Or are you a system builder who needs a price competitive yet quiet cooler for mainstream PCs? The Alpine 64 GT is your choice - quiet, efficient and quickly installed!
Intel Socket 95W LGA115X/LGA775 Core i7/i5/i3 Core 2 Extreme Core 2 Quad Core 2 Duo Pentium/Pentium G Pentium D/Pentium 4 Celeron Dual-Core Celeron/Celeron D
Universal cpu cooler Deepcool IceEdge Mini FS V2.0 për procesorët Intel dhe AMD. Ka përbërës për montim në bazat e shumta, siç janë Intel LGA1155 / 1156/775 dhe AMD AM4 / AM3 / AM2 + / AM2 / K8. 2 tubat e bakrit vijnë në kontakt të drejtpërdrejtë me procesorin duke i mbrojtur ata nga mbinxehja. Mbulesa FRE e tifozit ndihmon në thithjen e dridhjeve dhe zvogëlimin e zhurmës së saj.