EXTENSION LEADS

Extension leads për të patur komoditetin e energjisë në çdo kënd të ambienteve tuaja në cmim okazion !

Extension Leads

The SPU-01 from Power On is an adaptor with 1 socket. Surge and overload protector. Child protection.
Prize zgjatuese Power On SPU-05k. Për të patur komoditetin e energjisë në çdo kënd të ambienteve tuaja duke mos qënë nevoja të hapni mure mund të përdorni prizat zgjatuese.K jo prizë zgjatuese ka pesë module shuko, është e pajisur me mbrojtje nga mbitensioni dhe mund të mbajë të lidhur njëkohësisht konsumatorë me fuqi totale deri në 3500W.
Prize zgjatuese Power On SPU-10k. Për të patur komoditetin e energjisë në çdo kënd të ambienteve tuaja duke mos qënë nevoja të hapni mure mund të përdorni prizat zgjatuese.K jo prizë zgjatuese ka pesë module shuko, është e pajisur me mbrojtje nga mbitensioni dhe mund të mbajë të lidhur njëkohësisht konsumatorë me fuqi totale deri në 3500W.