ALL KUFJE

Dyqani Oktouest në internet, ju lejon të gjeni shpejt dhe me lehtësi Kufje me çmimin të lirë.

Qëllimi ynë është t’u ofrojmë klientëve informacionin më të mirë të mundshëm për ofertën e kufjeve  në tregun Shqiptar.

Kufje

 • Speaker diameter: 15mm
 • Impedance: 32 ohms
 • Sensitivity: 116+/-2dB, S.P.L. at 1kHz
 • Frequency response: 20Hz-20,000Hz
 • Cord length:1.2m
 • Plug type: 3.5mm stereo
 • Color: Black
 • Microphone type: 9mm x 7mm
 • Impedance: maximum 2.2K
 • Sensitivity: -58db+/-2dB (0db-1vv/pa)
 • Directivity: Omni-directional
 • S/N ratio: more than 60dB
 • Sensitivity reduction: within-3dB at 1.5V
 • Microphone frequency: 30Hz-16000Hz
 • Speaker: 30mm
 • Sensitivity: 98dB SP.L at 1KHz
 • Speaker frequency: 20Hz-20000Hz
 • Impedance: 32ohms
 • Cold length: about 1.8m
 • Connection: 3.5 stereo plugs x 2
 • With volume control and microphone
 • Color: Black

 Kufje Standard AP-850SB

 • Microphone included : Yes
 • Noise Cancelling : No
 • Brand : INTEX
 • Connectivity : Wired
 • Model Number : AP-850B
 • Compatible with : All

Web Camera 100K "Panther Pro

 • Resolution 300K pixels to 30 mega pixels
 • Face tracking Yes
 • Night vision No
 • Mic No
 • Games Yes, for user entertainment
 • CMOS sensor High quality sensor
 • Focus distance 4cm ~ infinity
 • Lens view angle 54 Degree
 • I/O interface USB 2.0
 • Image Control Brightness, Contrast, Hue, Saturation, Gamma, White Balance
 • Image Flip Horizontal, Vertical

Kufje Standard AP-850SB

 • Microphone included : Yes
 • Noise Cancelling : No
 • Brand : INTEX
 • Connectivity : Wired
 • Model Number : AP-850B
 • Compatible with : All

Web Camera 100K "Panther Pro

 • Resolution 300K pixels to 30 mega pixels
 • Face tracking Yes
 • Night vision No
 • Mic No

Mouse Optical Intex IT-OP14 Little Wonder

 • Interface USB/PS2
 • Type Optical
 • DPI 800 DPI
 • Cable length 1.5 M
 • OS Windows Xp/7/8/8.1/10
 • Available color Black
 • Stili i kufjeve: Kufje Gaming
 • Madhësia  Drives: 50 mm
 • Përgjigja e frekuencës: 20 Hz - 20kHz
 • Përparësia: 32 Ohms
 • Ndjeshmëria: 95 dB ± 3DB
 • Dimensionet e mikrofonit: 6 mm x 5mm
 • Direktiviteti: Gjithëpërfshirës
 • Impedanca e mikrofonit: 2200 Ohms
 • Ndjeshmëria e mikrofonit: -38 dB ± 3DB
 • Ndriçim: E kuqe
 • Ndërfaqja: 3,5 mm + USB
 • Gjatësia e kabllove: 2,2m
 • Kablli i gërshetuar: po
 • Materiali: Lëkurë plastike / Faux
 • Speaker diameter: 32mm
 • Impedance: 32 ohms
 • Sensitivity: 97dB
 • Frequency response: 20Hz-
 • 20,000Hz
 • Cord length: 1.2m
 • Plugs type: 3.5mm stereo
 • Microphone included : Yes
 • Noise Cancelling : No
 • Brand : INTEX
 • Connectivity : Wired
 • Model Number : AP-850B
 • Compatible with : All
 • 3D surround sound
 • Noise cancellation
 • 3.5 mm Jack
 • Kontrollet e plota audio: Ndizni zërin hapësinor thx për të rritur zhytjen, kontrolloni nivelin e vëllimit dhe të basit, dhe madje konfiguroni ekuilibrin e lojës / bisedës
 • Audio hapësinore Thx: Krijimi i thellësisë reale duke simuluar tingullin pozitivisht të saktë në një sferë 360 shkallë për një përvojë më të natyrshme dhe të gjallë, të disponueshme me sinapsin më të butë
 • Bilanci i lojërave / bisedave: Akordimi midis lojës dhe audios së bisedës për përzierjen e përsosur të zhytjes dhe komunikimit
 • Drejtues të personalizuar 50 mm shoferë: Ofron një peizazh të gjerë, nga hapa delikate që kërcasin pas teje deri tek shpërthimet klimaterike
Kufje + Mikrofon SBOX EP-044 Stili i argjendtë : Në vesh
Frekuenca: 18Hz - 20KHz
Ndjeshmëria: 116 ± 3dB
Pengesa: 32 Ohm
Lidhësit: Stereo 3,5 mm
Gjatësia e kabllos: 1,2 m
Mikrofoni: Po
Telekomanda: Po
Ngjyra: Argjend
Materiali: Plastikë (i veshur me UV)
Copë në karikaturë:  200
Kufje + Mikrofon SBOX EP-902G 
Stili:  Në vesh
Frekuenca:  18Hz - 20KHz
Ndjeshmëria:  105 ± 3dB
Pengesa:  32 Ohm
Lidhësit:  Stereo 3,5 mm
Gjatësia e kabllit:  1,2 m e endur
Mikrofoni:  Po
Telekomanda: Po
Ngjyra:  Ari
Materiali:  Metal
 • CRYSTAL CLEAR AUDIO & CHAT Use the high precision 50mm speakers for great stereo sound and high-sensitivity adjustable mic for in-game and online chat.
 • FLEXIBLE & CONFORTABLE FIT The retractable headband design with synthetic leather-wrapped ear-cushions allows you to play for hours in complete comfort.