SBOX EP-902 Gold Earphones + Microphone

500 L
Kufje + Mikrofon SBOX EP-902G 
Stili:  Në vesh
Frekuenca:  18Hz – 20KHz
Ndjeshmëria:  105 ± 3dB
Pengesa:  32 Ohm
Lidhësit:  Stereo 3,5 mm
Gjatësia e kabllit:  1,2 m e endur
Mikrofoni:  Po
Telekomanda: Po
Ngjyra:  Ari
Materiali:  Metal

10 in stock

SKU: EP-902G

Categories:

SBOX EP-902 Gold Earphones + Microphone

 

Për të gjetur numrin e kërkuar të kufjeve SBOX EP-902 Gold Earphones + Microphone si dhe çmim të mirë, na telefononi në + 0698138830 dhe administratori ynë do t’ju japë të gjitha informacionet që ju nevojiten. Çmimet tona për kufjet SBOX EP-902  janë nga më të ulëtat në qytet.
Grupi i shërbimit në Oktouest dhe cdo pjestar i grupit, përpiqet që të ofrojë tek klientët tanë shërbim të shpejtë, informacion rreth produkteve, garancinë e produktit. mënyrën e pagesës dhe pjesën e servisit.

 

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas Brenda ne Tiranë

Për më shumë informacion për dërgesën klikoni në  Link

Ask us for this product to our facebook chat Here

Weight0.400 kg
Brand

SBOX

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SBOX EP-902 Gold Earphones + Microphone”