Earphones Element PR-100K (AL)

600 L 31%
 • Speaker diameter: 15mm
 • Impedance: 32 ohms
 • Sensitivity: 116+/-2dB, S.P.L. at 1kHz
 • Frequency response: 20Hz-20,000Hz
 • Cord length:1.2m
 • Plug type: 3.5mm stereo
 • Color: Black

2 in stock

Κodi080072
ΜοdeliPR-100K
ProdhuesiELEMENT
ΜikrofonJo
Τipi i Lidhjes1 x 3.5mm jack
LidhjaWired
Gjatesia e kabullit1.2 meters
Frequency response20Hz-20,000Hz
Sensitivity102dB, S.P.L. at 1kHz
 • Earphones Element PR-100K (AL)
 • Speaker diameter: 15mm
 • Impedance: 32 ohms
 • Sensitivity: 116+/-2dB, S.P.L. at 1kHz
 • Frequency response: 20Hz-20,000Hz
 • Cord length:1.2m
 • Plug type: 3.5mm stereo
 • Color: Black

 

Në dyqanin Oktouest Kompjuter Store në Shqipëri do të gjeni Earphones Element PR-100K (AL) në cmim okazion !

Kufje Connector type: 1 x 3.5mm jack Speaker, Speaker diameter: 15mm Impedance: 32 Ohm Sensitivity: 116+/-2dB, S.P.L. at 1kHz Frequency: 20Hz to 20.000 Hz silicone earplugs for comfortable fit Cable length: 1.2 meters.
Për të gjetur numrin e kërkuar të kufjeve Element si dhe çmim të mirë, na telefononi në + 0698138830 dhe administratori ynë do t’ju japë të gjitha informacionet që ju nevojiten. Çmimet tona për kufjet Element PR-100K  janë nga më të ulëtat në qytet.Grupi i shërbimit në Oktouest dhe cdo pjestar i grupit, përpiqet që të ofrojë tek klientët tanë shërbim të shpejtë, informacion rreth produkteve, garancinë e produktit. mënyrën e pagesës dhe pjesën e servisit.

 

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas Brenda ne Tiranë

Për më shumë informacion për dërgesën klikoni në  Link

Ask us for this product to our facebook chat Here

Weight0.6 kg
Brand

Element

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Earphones Element PR-100K (AL)”