Kufje Headphone Standard AP-850SB

Original price was: 650 L.Current price is: 450 L. 31%
 • Microphone included : Yes
 • Noise Cancelling : No
 • Brand : INTEX
 • Connectivity : Wired
 • Model Number : AP-850B
 • Compatible with : All

46 in stock

SKU: AP-850SB

Categories:

Kufje Headphone Standard AP-850SB

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas Brenda ne Tiranë

Për më shumë informacion për dërgesën klikoni në  Link

Në Oktouest Kompjuter Store do gjeni Kufje Headphone Standard AP-850SB në cmim okazion !

 • Microphone included : Yes
 • Noise Cancelling : No
 • Brand : INTEX
 • Connectivity : Wired
 • Model Number : AP-850B
 • Compatible with : All

Dyqani Oktouest në internet, ju lejon të gjeni shpejt dhe me lehtësi kufje me çmimin të lirë.Kufje me një precizion të lartë një tingull të shkëlqyeshëm stereo.

Qëllimi ynë është t’u ofrojmë klientëve informacionin më të mirë të mundshëm për ofertën e kufjeve  në tregun Shqiptar.

Ju mund të gjeni lehtësisht produktin që dëshironi për kategorinë kufjeve, nuk keni pse të bredhni nga një faqe në faqe tjetër për kufjet Intex, gjithçka është në një vend.

Për të gjetur numrin e kërkuar të kufjet tipit Headphone Standard AP-850SB  si dhe çmim të mirë, na telefononi në + 0698138830 dhe administratori ynë do t’ju japë të gjitha informacionet që ju nevojiten. Çmimet tona për kufjet tipit Headphone Standard AP-850SB  janë  nga më të ulëtat në qytet.

Υou can also find more Headphone Standard AP-850SB at Here

Υou can also find more Video Kabell at Here

Ask us for this product to our facebook chat Here

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kufje Headphone Standard AP-850SB”