Kufje AP-850SB-Web Camera 100K

1,250 L

 Kufje Standard AP-850SB

 • Microphone included : Yes
 • Noise Cancelling : No
 • Brand : INTEX
 • Connectivity : Wired
 • Model Number : AP-850B
 • Compatible with : All

Web Camera 100K “Panther Pro

 • Resolution 300K pixels to 30 mega pixels
 • Face tracking Yes
 • Night vision No
 • Mic No
 • Games Yes, for user entertainment
 • CMOS sensor High quality sensor
 • Focus distance 4cm ~ infinity
 • Lens view angle 54 Degree
 • I/O interface USB 2.0
 • Image Control Brightness, Contrast, Hue, Saturation, Gamma, White Balance
 • Image Flip Horizontal, Vertical

Kufje AP-850SB-Web Camera 100K

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas Brenda ne Tiranë

Për më shumë informacion për dërgesën klikoni në  Link

 Kufje  Standard AP-850SB

 • Microphone included : Yes
 • Noise Cancelling : No
 • Brand : INTEX
 • Connectivity : Wired
 • Model Number : AP-850B
 • Compatible with : All

 

Web Camera 100K “Panther Pro

 • Resolution 300K pixels to 30 mega pixels
 • Face tracking Yes
 • Night vision No
 • Mic No
 • Games Yes, for user entertainment
 • CMOS sensor High quality sensor
 • Focus distance 4cm ~ infinity
 • Lens view angle 54 Degree
 • I/O interface USB 2.0
 • Image Control Brightness, Contrast, Hue, Saturation, Gamma, White Balance
 • Image Flip Horizontal, Vertical

Dyqani Oktouest në internet, ju lejon të gjeni shpejt dhe me lehtësi Kufje AP-850SB +Web Camera 100K me çmimin të lirë.Kufje me një precizion të lartë një tingull të shkëlqyeshëm stereo.

Qëllimi ynë është t’u ofrojmë klientëve informacionin më të mirë të mundshëm për ofertën e kufjeve + Kamer  në tregun Shqiptar.

Ju mund të gjeni lehtësisht produktin që dëshironi për kategorinë kufjeve, nuk keni pse të bredhni nga një faqe në faqe tjetër për kufjet Intex, gjithçka është në një vend.

Për të gjetur numrin e kërkuar të kufjet tipit Kufje AP-850SB-Web Camera 100K  si dhe çmim të mirë, na telefononi në + 0698138830 dhe administratori ynë do t’ju japë të gjitha informacionet që ju nevojiten. Çmimet tona për kufjet tipit Kufje AP-850SB + Web Camera 100K   janë  nga më të ulëtat në qytet.

Υou can also find more Kufje AP-850SB + Web Camera 100K  at Here

Υou can also find more Video Kabell at Here

Ask us for this product to our facebook chat Here

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kufje AP-850SB-Web Camera 100K”