Kufje Gaming Cougar White Shark GH-1643

2,700 L
 • Stili i kufjeve: Kufje Gaming
 • Madhësia  Drives: 50 mm
 • Përgjigja e frekuencës: 20 Hz – 20kHz
 • Përparësia: 32 Ohms
 • Ndjeshmëria: 95 dB ± 3DB
 • Dimensionet e mikrofonit: 6 mm x 5mm
 • Direktiviteti: Gjithëpërfshirës
 • Impedanca e mikrofonit: 2200 Ohms
 • Ndjeshmëria e mikrofonit: -38 dB ± 3DB
 • Ndriçim: E kuqe
 • Ndërfaqja: 3,5 mm + USB
 • Gjatësia e kabllove: 2,2m
 • Kablli i gërshetuar: po
 • Materiali: Lëkurë plastike / Faux

2 in stock

SKU: GH-1643

Categories:

Kufje Gaming Cougar White Shark GH-1643

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas Brenda ne Tiranë

Për më shumë informacion për dërgesën klikoni në  Link

 

Në Oktouest Kompjuter Store do gjeni Kufje Gaming Cougar White Shark GH-1643 në cmim okazion !

 • Stili i kufjeve: Kufje Gaming
 • Madhësia  Drives: 50 mm
 • Përgjigja e frekuencës: 20 Hz – 20kHz
 • Përparësia: 32 Ohms
 • Ndjeshmëria: 95 dB ± 3DB
 • Dimensionet e mikrofonit: 6 mm x 5mm
 • Direktiviteti: Gjithëpërfshirës
 • Impedanca e mikrofonit: 2200 Ohms
 • Ndjeshmëria e mikrofonit: -38 dB ± 3DB
 • Ndriçim: E kuqe
 • Ndërfaqja: 3,5 mm + USB
 • Gjatësia e kabllove: 2,2m
 • Kablli i gërshetuar: po
 • Materiali: Lëkurë plastike / Faux

White Shark GH-1643 COUGAR është një kufje lojrash me precizion të lartë 50mm drives premium për një tingull të shkëlqyeshëm stereo dhe një mikrofon me ndjeshmëri të lartë për lojëra dhe biseda në internet! Ndriçimi i kuq LED krijon një ndjenjë lojërash më të mirë dhe më të fuqishme.Për të gjetur numrin e kërkuar të kufjet tipit White Shark GH-1643  si dhe çmim të mirë, na telefononi në + 0698138830 dhe administratori ynë do t’ju japë të gjitha informacionet që ju nevojiten. Çmimet tona për kufjet tipit White Shark GH-164 janë  nga më të ulëtat në qytet.

Υou can also find more White Shark GH-1643 COUGAR at Here

Υou can also find more Video Kabell at Here

Ask us for this product to our facebook chat Here

Weight0.9 kg
Brand

Shark

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kufje Gaming Cougar White Shark GH-1643”