Metodat e pagesës

METODAT E PAGESES.

Me poshte jane metodat e pagesave te cilat jane pranuar ne faqen e internetit Oktouest.

Ju lutemi te siguroheni qe ju perdorni metoden e sakte per te bere blerjen tuaj.

  • Parapagim
  • Pagesë me transfertë bankare
  • Pagesë në dorëzim
  • Western Union
  • Maneygram
  • Paypal
  • Visa Card

Paguaj cash në dorzim

Paratë i dorëzohen korrierit në momentin që merni porosinë.

Paypal

Pagimi me PayPal është i shpejtë dhe i lehtë, nëse keni një llogari në PayPal ju mund të vendosni porosinë tuaj me disa klikime dhe nuk keni nevojë të shkruani detajet e kartës suaj.

Me transfertë bankare

Kjo mënyrë vlen për të gjithë, kudo që ndodheni. Gjatë procesit të blerjes, do të shfaqeni dy llogari bankare, njëra në LEKE dhe tjetra në EURO .Mund të zgjidhni dhe të bëni blerjen sipas monedhës që ju dispononi. Për transfertat ndërkombëtare ju lutemi përdorni IBAN që kanë të dyja llogaritë.Të dyja llogaritë janë Biznesi , të deklaruara dhe të regjistruara në TIRANA BANK .Kështu që ç’do pagesë e depozituar në këto llogari, eshtë sigurtë dhe ju keni të drejtë të merni mbrapsh paratë tuaja nëse nuk ju plotësohen kushtet dhe premtimet që ju kemi dhën.

ME TRANSFERTE BANKARE (NE EURO)

Account Name:OKTOUEST

Account number:0170-314935-101

Swift code:TIRBALTR

Bank Name:TIRANA BANK

Për transfertat ndërkombëtare ju lutemi përdorni të dhënat e mëposhtme:

IBAN:AL63 2061 1073 0000 1703 1493 5101

BIC:TIRBALTR

ME TRANSFERTE BANKARE (NE LEKE)

Account Name:OKTOUEST

Account number:0170-314935-100

Swift code:TIRBALTR

Bank name:TIRANA BANK

Për transfertat ndërkombëtare ju lutemi përdorni të dhënat e mëposhtme:

IBAN:AL90 2061 1073 0000 1703 1493 5100

BIC:TIRBALTR