INTEL MOTHERBOARD BUNDLES

  Intel Motherboard Bundles – Paketë që përbëhet nga një motherboard, Memory dhe Procesor i paravendosur, të cilat janë mbledhur në një.

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas Brenda në Tiranë

Intel Motherboard Bundles

  • Motherboard Bundle
  • Intel Celeron Dual Core G1610 Processor
  • Motherboard  ASRock H61-VG4
  • 2GB DDR3 1600Mhz Memory Ram