Mouse Gaming

Mouse type: 6D - 6 buttons
Chipset: Pixart 3168
Sensor type: Optical IR LED
Resolution: 800 / 1200 / 2400 / 3200
Acceleration: 10G
Lifespan: Over 3 million
Lighting: LED 4 colors
Finish: Rubber coating
Interface: USB 2.0
Cable length: 1,5m PVC
Dimensions (mm): 130 x 66 x 42 mm
Weight: 135g
Color: Black
Material: Plastic
Mouse Element MS-1050G KIDO,jan të ndjeshëm dhe depërtim për përsosmëri të shkëlqyeshme të gamerit Butonat anësore D butoni i kaloni Dpi Dizajni ergonomik. Ajo gjithashtu ofron zgjidhje 1200/1600/2400 dpi për rregullim përmes një butoni nga mënyra e vet e përdoruesit. Sidomos në lojë dhe dizajnim, është i përshtatshëm dhe i përshtatshëm.
 • Working mode: Optical
 • Resolution: 800-1200-1600-2400 DPI (adjustable by DPI button)
 • Connector: USB
 • Buttons: 7+ scroll
 • Cable Length: 150cm
 • Material: ABS plastic
 • Size: 129 x 86 x 40mm
 • Weight: 133g 5g
 • Rating: 5V
 • Compatibility: Windows XP/Vista/Win7/Win8
 • Operation: driveless (Plug and Play)
 • Mouse Cyrus Gaming
 • Chipset: Instant A704
 • Butonat e lojës 6D - 6
 • Sensori optik
 • 60 nxitimi i IPS
Mouse Sbox modeli GM-204 Ideal per lojrat ne 4D me nje rreze optike te avancuar I pershtatshem per Windows 7/8/10 dhe MAC OS X
 • 6D dizajn ergonomik me 6 butona për produktivitet dhe efikasitet të lartë
 • Sensori i lojërave i pajisur me sensorin optik nst 704 optik, i aftë të shkojë deri në 3200dpi dhe 125 Hz shkalla e votimit
 • Kontroll saktësie rregullimi në fluturim dpi me 4 cilësime dpi 1200/1600/2400/3200 dpi
 • 7 Ngjyra të ndryshme të lehta të udhëhequra që ndryshojnë gjatë përdorimit, duke ofruar ndriçim ambiental qetësues (të bardhë, të verdhë, portokalli, të kuq, rozë, vjollcë dhe blu)
 • 7D Design
 • Gaming Sensor
 • On the Fly DPI Adjustment
 • 7 Colour Illumination
 • Rubber coated


 • Mouse e lojrave me butonin e zgjedhjes së shpejtësisë (1000-1400-2000 DPI)
 • Gama pa tela deri në 10M
 • Mikro marrës i qëndrueshëm
 • Logoja e ndriçuar në ndryshimin e vazhdueshëm të ngjyrave
 • Dizajn ergonomik dhe i rehatshëm
 • Mouse e lojrave me butonin e zgjedhjes së shpejtësisë (1000-1400-2000 DPI)
 • Shënim: Në rast të miut Wireless, marrësi USB do të pajiset brenda ose së bashku me miun
 • 6D dizajn ergonomik me 6 butona për produktivitet dhe efikasitet të lartë
 • Sensori i lojërave i pajisur me sensorin optik nst 704 optik, i aftë të shkojë deri në 3200dpi dhe 125 Hz shkalla e votimit
 • Kontroll saktësie rregullimi në fluturim dpi me 4 cilësime dpi 1200/1600/2400/3200 dpi
 • 7 Ngjyra të ndryshme të lehta të udhëhequra që ndryshojnë gjatë përdorimit, duke ofruar ndriçim ambiental qetësues (të bardhë, të verdhë, portokalli, të kuq, rozë, vjollcë dhe blu)
 • sensor: optical
 • resolution: 800-3200 dpi
 • buttons :6
 • internal memory: 128kb
 • macros: 20
 • profiles: 5
 • polling rate : 125-250-500-1000hz
 • cable length : 180cm
 • interface :usb
 • dimensions : 121X83x42
 • weight: 140gr
 • os : windows 2000/XP/VISTA/7/8/10
Lloji i sensorit: optik
Ndriçimi: 4 ngjyra LED

SPECIFIKIMET

Veshje gome
Përputhshmëria: XP / VISTA / 7/8/10 dhe Mac OS
Pesha: 136 g
Dimensionet: 140 x 75 x 40
Gjatësia e kabllove: 1,5 m
E zezë / gri
Mbi 3 milion klikime
Jetëgjatësia: Mbi 5 milion shtyp
Mbulesa: Veshje pluhur

Trust Gaming Ziva Gaming Mouse, 800-2000 DPI, 6 Responsive Buttons - Black