TASTIERA MEKANIKE

Oktouest është këtu për t’ju ofruar Tastiera Mekanike me një eksperiencë të madhe përdorimi.

Tatierat jan pajisur me çelsat OUTEMU dhe kan shumë dritë me skena të gatshme dhe aftësi për të ruajtur zgjedhjet tuaja personale.

Tasti FN e bën atë një tastierë të plotë me shumë funksione.

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas Brenda ne Tiranë

Tastiera Mekanike

Tastiera kryesore mekanike nga Motospeed është këtu për t'ju ofruar një eksperiencë të madhe përdorimi. Pajisja është e pajisur me çelsat OUTEMU dhe ka shumë dritë me skena të gatshme dhe aftësi për të ruajtur zgjedhjet tuaja personale. Tasti FN e bën atë një tastierë të plotë me shumë funksione.
Tastiere Samurai White Shark modeli GK-1622 Mechanical Feel Me drita LED ne disa ngjyra duke krijuar nje dizanj perfekt Vjen ne version amaerikan me 104 taste te vendosuara me funksione te ndryshme +12 taste per multimedia (FN + F1 to F12) Instalohet lehtesisht mjafton...