DDR3 Memory

  • 1333 MHz performance Latency of 9-9-9-24 to maximize system performance
  • 100% Guaranteed compatibility with all Intel and AM3 platformsD DDR
  • DDR3 DIMM for Intel and AMD platforms for system builds and upgrades
  • Backed by Corsair's Lifetime Warranty and excellent customer support
  • Memory Type: DDR3; Speed: 1333MHz
Kingston HyperX FURY Blue Series - memory - 4 GB - DIMM 240-pin - DDR3
Linja e re e KINGSTON KVR13N9S8 / 4 është një zgjedhje e besueshme, duke kombinuar cilësi të lartë dhe performancë të lartë në RAM me një frekuencë prej 1333MHz.
Zgjidhje e besueshme për performancë të lartë me cilësinë që dallon produktet e Kingston.
Product Dimensions 133.4 x 30 mm CL-tRCD-tRP-tRAS DDR3 1600: CL11-11-11-28 Capacity 4GB Data transfer bandwidth DDR3 1600: 12,800MB/s (PC3 12,800) Heat Sink No Working voltage 1.5V