Dyqani jonë

Mirë se vini në dyqanin Oktouest !

ADRESA

Rruga Nacionale Tirane, Rruga e Dajtit, Pallati Noku shpk Kati 4 ap 33 Tirane AL, 1001, Albania

ORIENTIMI

Duke qenë vetëm pak minuta nga qendra, per të ardhur tek ne ka linja të mjaftueshme që bëjnë rrugën e Dajtit. Jemi vetëm 10 minuta me këmbë nga stacioni i Kinostudios Linzë.

ORARI I HAPJES
e Hënë09:00 – 17:00
e Martë09:00 – 17:00
e Mërkurë09:00 – 17:00
e Enjte09:00 – 17:00
e Premte09:00 – 17:00
e Shtunë09:00 – 17:00
e DielMbyllur
Banka e DielMbyllur

MBËSHTETJE

Per t’ju këshilluar para dhe mbas blerjes , është në dispozicionin tuaj dikush që ju ndihmon nga Oktouest.

EKSPOZITA

Porosit në dyqan, merrni këshilla mbi përmirësimet, rezervoni per një riparim ose beni një porosi të shpejtë.

RRETH NESH

Oktouest ka ofruar teknologji profesionale për më shumë se 10 vjet, brenda dhe jashtë Shqipërisë.

RIPARIME PC & LAPTOP

Qendra e riparimit Oktouest,bën riparimet dhe përmirësimet për të gjitha markat e kompjuterave.