Network Interface Cards

  • Ultra Fast: Adapter PCIe 10/100 / 1000Mbps azhurnoj shpejtësinë tuaj të Ethernet në Gigabit
  • Automatizimi: Zgjohuni në LAN duke mbështetur negociatat automatike dhe automatik MDI / MDIX
  • Mbështet: IEEE802.3x Kontrolli i rrjedhës për modalitetin e plotë dupleks dhe shtypjen prapa për modalitetin gjysmë të dyfishtë; Porti 4k Bytes: 1x 10/100 / 1000Mbps RJ45 Media Media Përputhshmëria: Windows 10, 8.1, 8, 7, Vista, XP