USB TYPE-C

Micro USB -Type-C M me shpejtësi të lartë dhe transferimi i shpejtë i të dhënave (480 Mbps)

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas Brenda ne Tiranë

USB Type C

ADAPTER SBOX USB A F. -> LLOJI-C M. Konektor i kthyeshëm i llojit C USB v3.0 SuperSpeed deri në 5Gbps - 10x më shpejt se USB 2.0 Prapa në përputhje me USB 2.0 dhe 1.1
CABLE SBOX USB 2.0 A. -> TYPE-C M/M 2M USB Type-C 2.0 Lenght: 2m Transfer rate: Up to 480 Mbps USB Type-C plug dimension: 8.3 mm x  2.5 mm Lifetime: >10000 times (connect/disconnect) Bar Code: 0616320537678
CABLE SBOX USB 3.0 -> USB 3.0 TYPE C M/M 1,5M
Cable lenght: 1,5m USB Type-C 3.0
Transfer rate: Up to 5 Gbit/s
USB Type-C plug dimension: 8.3 mm x  2.5 mm
Lifetime: >10000 times (connect/disconnect)
Barcode: 0616320535162
V-TAC Adaptor Micro USB VT-5149 to Type C.Single Adaptor Micro USB to Type C White me shpejtësi të lartë dhe transferimi i shpejtë i të dhënave (480 Mbps)