White Shark HEADSET GH-2042

3,200 L

White Shark HEADSET GH-2042 OCELOT

Product type: Wired Gaming Headphones

Connector type: 2 x 3,5mm(audio) + USB 2.0 (LED)

Sound reproduction: Stereo

Microphone: yes

 

10 in stock

SKU: GH-2042 OCELOT

Categories:

White Shark HEADSET GH-2042

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas Brenda ne Tiranë

Për më shumë informacion për dërgesën klikoni në  Link

White Shark HEADSET GH-2042 OCELOT

Product type: Wired Gaming Headphones

Connector type: 2 x 3,5mm(audio) + USB 2.0 (LED)

Sound reproduction: Stereo

Microphone: yes

Adjustable headband: yes

Lightning: Multi-color effects

Compatible device types: PC, Laptop, Gaming Consoles

Cable length: 2.2m

Color: Black

White Shark HEADSET OCELOT është një kufje lojrash me precizion të lartë 50mm drives premium për një tingull të shkëlqyeshëm stereo dhe një mikrofon me ndjeshmëri të lartë për lojëra dhe biseda në internet .

Për të gjetur numrin e kërkuar të kufjet tipit HEADSET GH-2042  si dhe çmim të mirë, na telefononi në + 0698138830 dhe administratori ynë do t’ju japë të gjitha informacionet që ju nevojiten.

Çmimet tona për kufjet tipit White Shark GH-2040 , si dhe për shumë modele të tjera , janë nga më të ulëtat në qytet. Brënda në Tiranë pages në dorëzim dhe dërgesa falas. Nëper qytete pages në dorëzim , dërgesa bëhet me postë.Për postën duhet – EMRI – MBIEMRI-ADRESA -TELEFONI.

Υou can also find more HEADSET GH-2042 at Here

Υou can also find more Video Kabell at Here

Ask us for this product to our facebook chat Here

Weight400 kg
Brand

Shark

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “White Shark HEADSET GH-2042”