Metodat e Transportit

OKTOUEST ju lejon të merrni porositë tuaja në të gjithë Shqipërinë brënda 24 orëve *. OKTOUEST ka krijuar mekanizmin e duhur qe porosua juaj të dorëzohet ne ambientin tuaj në mënyrë të shpejtë dhe te sigurtë .* Porositë dorëzohen brenda 24 orëve në qoftë se nuk ka problem të disponueshmërisë së produktit .Për të ndjekur porosinë tuaj online vendos të (tracking order) thjesht vendosni numrin e dërgesës që ne ju dërguam përmes postës elektronike këtu,

Courier Oktouest (Tirane – Fier ) Free Shipping

Cilësia dhe siguria
Oktouest ju dërgon të gjitha porositë e mbyllura. Nëse e merrni porosinë tuaj në një paketë të hapur ose të dëmtuar, ju lutemi mos e pranoni atë dhe na kontaktoni menjëherë tek në Tel:04480 3833 – Cel:698138830 ose email:support@oktouest.al

European Shipping Methods

Sea Freight:Need to clear customs by the buyer or buyers agent.

Longer than average shipping time.

Tel:00355-44803833

Mob:00355-698138830

Mob:00355-693396459

Contact: e-mail:sales@oktouest.al

Air Cargo:Need to clear customs by the buyer or buyers agent.

Generally higher shipping rates than Sea Freight.

Tel:00355-44803833

Mob:00355-698138830

Mob:00355-693396459

Contact: e-mail:sales@oktouest.al

Express: Ideal for small quantity orders and suitable for door-to-door delivery ( DHL, FEDEX, UPS,).