Oktouest Kompjuter Store

kompjuter-Oktouest Store Banner 48
kompjuter-Oktouest-Store-Banner-22
kompjuter-Oktouest-Store-Banner-48
previous arrow
next arrow

Kompjuter

Në dyqanin Oktouest kompjuter store,do të gjeni një koleksion të madh kompjuterash.Dërgesa është falas dhe pagesë në dorëzim në Shqipëri.

Bundles

Ejani në dyqanin Oktouest Kompjuter Store. Gjeni një koleksion të madh të Bundles çmime të ulëta dhe dërgesë falas kur blini në internet online.

Monitorë

Gjeni një koleksion të madh të Monitorëve në dyqanin Oktouest Kompjuter Store. Shijoni çmime të ulëta dërgesa falas dhe pagesë në dorëzim.

Aksesorë

Nuk ka ndjenjë më të mirë sesa të luani lojërat tuaja të preferuara në PC tuaj.Në dyqanin Oktouest do të gjeni aksesorë cilësore  cmim të mirë dhe dërgesë falas.

Karta Grafike

Pavarësisht nëse bëhet fjala për një Pc Home ose Gaming, në dyqanin Oktouest Kompjuter Store do gjeni karta grafike të teknilogjisë të fundit.

Memory  Ram

Kemi një koleksion të madh të Memory Ram në dyqanin Oktouest Kompjuter Store. Shijoni çmime të ulëta dhe dërgesë falas kur blini tani në internet online.

Networking (Rrjeti)

Doni të lidhni shtëpinë ose zyrën tuaj në Internet ose një rrjet të brendshëm, në Oktouest kompjuter store keni produkteve të rrjetit cilësor.

Storage

Nëse jeni duke kërkuar për një Hard Drive standard, ose SSD për nxitjen e shpejtësisë shtesë, ne Oktouest kompjuter store kemi një gjendje të madhe.

EKSPOZITA-store-oktouest

MBESHTETJE

Per t’ju këshilluar para dhe mbas blerjes , është në dispozicionin tuaj dikush nga Oktouest qe ju ndihmon

MBSHTETJE-store-oktouest

EKSPOZITA

Porosit në dyqan, merrni këshilla mbi përmirësimet, rezervoni per një riparim ose beni një porosi të shpejtë.

RRETH-NESH-store-oktouest

RRETH NESH

Oktouest ka ofruar teknologji profesionale për më shumë se 10 vjet, brenda dhe jashtë Shqipërisë.

Riparime Store Oktouest

RIPARIME PC & LAPTOP

Qendra e riparimit Oktouest,bën riparimet dhe përmirësimet për të gjitha markat e kompjuterave.