POWER CABLES

 Power Cables per ushqyes per kompjuter ose Monitore i përshtatshëm për shumicën  printerëve dhe pajisjeve të tjera

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas Brenda ne Tiranë

Power Cables

Tensioni: 220V / 50-60Hz Gjatësia e kabllit: 2m Instalime: 3 x 28 x 0.15Cu Diametri: 5mm Seksioni kryq: 0,5² Max aktuale: 10A Barcode: 616320536596
POWER CABLE 2 PIN IT-PCEUWOF1.5M