USB Sound Adapter

USB SOUND ADAPTER SBOX USBC-11

Original price was: 1,700 L.Current price is: 1,300 L. 24%
Përshtatësi i tingullit USB SBOX USBC-11 5.1 / 3D
Chipset:  C-Media CM108B
Ndërfaqja:  USB 2.0, USB 1.0
Përputhshmëria:  Windows 7/8 / 8.1 / 10 / Linux dhe Mac OSX 10+
Hyrja e mikrofonit: 3 , 5 mm mono
Dalja e kufjeve:  stereo 3,5 mm
Përmasa:  50 mm x 20 mm x 10 mm
Pesha:  10g
Ngjyra:  Kodi i zezë