Rreth nesh

OKTOUEST është themeluar ne Tiranë, më 26/09/2013, me Nipt -L32126022U, certifikatë marke numër 15413. Objektivi kryesor i jonë, është futja dhe shpërndarja e kompjuterëve në tregun Shqiptar dhe jashtë vendit. Në vitin 2014, kompania është rindërtuar me shumë dinamikë në tregun elektronik me një dyqan online, shumë modern dhe funksional.

Produktet tona kryesore perfshijnë: Cases / Motherboard /Computers / Processors / Hard Drive / Memory Ram / Graphic Card / Power Supplies / Keyboards etj.Ne kemi një manaxhim të standarteve ndërkombëtare dhe një kontroll të rreptë të cilësisë,cmime konkuruese,  shërbim te shpejtë të konsumatorëve,të cilët kanë fituar një reputacion të lartë dhe na kanë bërë një furnizues të besueshëm për klientët, në mbarë botën.

RRETH NESH

Ne punojmë vazhdimisht për t'ju sjellë çmimet më të mira të mundshme dhe kemi një gamë të opsioneve të sigurimit, financimit dhe posaçërisht për shkollat dhe bizneset.

Ne ofrojmë shpejtësi në shpërndarjen e produkteve.Në të shumtat e rasteve, produktet qu ju blini sot, do tju dorëzohen nesër.

Për të blerë dhe për të bërë pagesën, bisedoni me një nga ekspertët tanë,në selinë tonë këtu ne Oktouest,për tu siguruar që zgjodhët teknologjinë ideale përpara se të blini.

Ne ju qëndrojmë pranë për të gjitha produktet tona, kështu që,ju mbështesim dhe ju këshillojmë falas për jetëgjatësinë e produktit. Ne ofrojmë një gamë dhe garanci të specializuar dhe mbështesim opsionet të dizajnuara për t'u përshtatur shkollave dhe bizneseve.

Ju duhet dicka e shpejtë ? Zgjidheni online dhe paguani ne dyqan - në te njejtën ditë.

MBËSHTETJE

Per t’ju këshilluar para dhe mbas blerjes , është në dispozicionin tuaj dikush që ju ndihmon nga Oktouest.

EKSPOZITA

Porosit në dyqan, merrni këshilla mbi përmirësimet, rezervoni per një riparim ose beni një porosi të shpejtë.

RRETH NESH

Oktouest ka ofruar teknologji profesionale për më shumë se 10 vjet, brenda dhe jashtë Shqipërisë.

RIPARIME PC & LAPTOP

Qendra e riparimit Oktouest,bën riparimet dhe përmirësimet për të gjitha markat e kompjuterave.