TASTIERA GAMING

Dyqani Oktouest në internet, ju lejon të gjeni shpejt dhe me lehtësi tastiera gaming në çmim të lirë.

Tastiera gaming me një precizion të lartë dhe një dizanje të shkëlqyeshëm.

Qëllimi ynë është t’u ofrojmë klientëve informacionin më të mirë për ofertën e tastierave  në tregun Shqiptar.

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas Brenda ne Tiranë

Tastiera gaming

Tastiere Viking White Shark Keyboard modeli GK-1624 MetalDizajn perfekt me drita te ndryshme duke krijuar nje mini ylber mbi tasteVjen ne version amerikan me 104 taste te vendosuara me funksione te ndryshmeQendrueshmeri ne levizje fale pllakes metalike si dhe vendit te krijuar enkas per smartphoneIdeale per te luajtur lojrat tuaja te preferuaraPershtatet me Windows XP/ Vista / 7/ 8/ 10 i MacOS
1. MouseIdeal per lojra me nje rreze optike te avancuar qe shkon deri ne 3200 DpiDizanj unik 7D dhe me 7 butona per saktesi gjate lojrave tuaja qe krijon sensorin OpticalI pershtatshem per Win XP/ VISTA/7/8/10 and Mac OS2. Tastiere Me drita LED ne ngjyre blu duke krijuar nje dizajn perfektVjen ne version amerikan me 104 taste te vendosuara me funksione te ndryshme +8 taste Multimedia3.Mouse PadKornize e dizenjuar me peshkaqen te bardheMaterial i cili ngjitet poshte per te dhene efikasitet dhe qendrueshmeri
  • Specification IT-1018
  • Interface USB/PS2
  • Total travel 3.8+/-0.5
  • Travel to peak 1.5+/-0.5
  • Switch life 10 million
  • Supply voltage and current 5V DC @ 100mA
  • OS Windows Xp/7/8/8.1/10
Tastiera kryesore mekanike nga Motospeed është këtu për t'ju ofruar një eksperiencë të madhe përdorimi. Pajisja është e pajisur me çelsat OUTEMU dhe ka shumë dritë me skena të gatshme dhe aftësi për të ruajtur zgjedhjet tuaja personale. Tasti FN e bën atë një tastierë të plotë me shumë funksione.
Tastiere Samurai White Shark modeli GK-1622 Mechanical FeelMe drita LED ne disa ngjyra duke krijuar nje dizanj perfektVjen ne version amaerikan me 104 taste te vendosuara me funksione te ndryshme +12 taste per multimedia (FN + F1 to F12)Instalohet lehtesisht mjafton...
Lloji i sensorit: optik
Ndriçimi: 4 ngjyra LED

SPECIFIKIMET

Veshje gome
Përputhshmëria: XP / VISTA / 7/8/10 dhe Mac OS
Pesha: 136 g
Dimensionet: 140 x 75 x 40
Gjatësia e kabllove: 1,5 m
E zezë / gri
Mbi 3 milion klikime
Jetëgjatësia: Mbi 5 milion shtyp
Mbulesa: Veshje pluhur
Tastiere Shogun Blue White Shark Keyboard modeli GK-1621 BlueMe drita Led Blue duke krijuar nje dizanj perfektVjen ne version amaerikan me 104 taste te vendosuara me funksione