Keyboard White Shark Tastiere GK-1924 Metal

Original price was: 2,500 L.Current price is: 2,200 L. 12%

Tastiere Viking White Shark Keyboard modeli GK-1624 Metal

Dizajn perfekt me drita te ndryshme duke krijuar nje mini ylber mbi taste

Vjen ne version amerikan me 104 taste te vendosuara me funksione te ndryshme

Qendrueshmeri ne levizje fale pllakes metalike si dhe vendit te krijuar enkas per smartphone

Ideale per te luajtur lojrat tuaja te preferuara

Pershtatet me Windows XP/ Vista / 7/ 8/ 10 i MacOS

4 in stock

SKU: Tastiere GK-1924 Metal

Categories:

Keyboard White Shark Tastiere GK-1924 Metal

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas Brenda ne Tiranë

Për më shumë informacion për dërgesën klikoni në  Link

Lifespan: Over 5 million
Dimensions (mm): 482 x 185 x 31
Color: Silver with black keys
Number of keys: 104
Anti-Ghosting: 19 Keys
Material: Plastic, Metal case
Backlight: LED, Rainbow effect
Switch: Membrane
Key weight: 55g ±7g
Travel distance: 3.5mm
Layout: US
Weight: 716 g
Braided cable
Cable length: 1,5m
Interface: USB 2.0

FULL-SIZE GAMING KEYBOARD
104 keys with US layout.

SWITCHES
Gaming-grade membrane switches with 10.000.000 keystroke lifetime.

BACKLIGHT
Cool Rainbow backlight design.

DURABILITY
High-quality construction, the full metal plate with a smartphone holder on top ensures long gaming sessions without any problems.

Keyboard White Shark Tastiere GK-1924 Metal

Dizajn perfekt me drita te ndryshme duke krijuar nje mini ylber mbi taste

Vjen ne version amerikan me 104 taste te vendosuara me funksione te ndryshme

Qendrueshmeri ne levizje fale pllakes metalike si dhe vendit te krijuar enkas per smartphone

Ideale per te luajtur lojrat tuaja te preferuara

Pershtatet me Windows XP/ Vista / 7/ 8/ 10 i MacOS

Për të gjetur numrin e kërkuar  si dhe çmim të mirë, na telefononi në + 0698138830 dhe administratori ynë do t’ju japë të gjitha informacionet që ju nevojiten.

Υou can also find more Tastiere Gaming at  Here

Υou can also find more Video Kabell at   Here

Ask us for this product to our facebook chat   Here

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Keyboard White Shark Tastiere GK-1924 Metal”