Tastiere Samurai White Shark GK-1622 Mekanike

Original price was: 3,900 L.Current price is: 3,600 L.

Tastiere Samurai White Shark modeli GK-1622 Mechanical Feel

Me drita LED ne disa ngjyra duke krijuar nje dizanj perfekt

Vjen ne version amaerikan me 104 taste te vendosuara me funksione te ndryshme +12 taste per multimedia (FN + F1 to F12)

Instalohet lehtesisht mjafton…

Out of stock

SKU: GK 1622 ( Garanci 3 muaj )

Categories:

Tastiere Samurai White Shark GK-1622 Mechanical

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas Brenda ne Tiranë

Për më shumë informacion për dërgesën klikoni në  Link

 

   • Tastiere Samurai White Shark GK-1622 Mechanical
   • Me drita LEDne disa ngjyra duke krijuar nje dizanj perfekt
   • Vjen ne version amaerikan me 104 taste te vendosuara me funksione te ndryshme +12 taste per multimedia (FN + F1 to F12)
   • Instalohet lehtesisht mjafton te vendosni fishen tek vendi USB 2.0 dhe te filloni lojen e preferuar
   • Ndertim i cilesise se larte me dizajnin rezistent ndaj derdhjeve te lengjeve duke siguruar seanca te gjata te lojrave pa asnje problem
   • Pershtatet me Windows 7/ 8/ 10 and MacOS
   • Celesi per lojrat ka deri ne 5 milion  klikime si jetegjatesi
   • Gjatesia e kabullit eshte 1.5 meter
   • Permasat jane 433 x 129 x 27 mm.

   

  Brand nameWhite Shark
  Item Weight299 g
  Product Dimensions30 x 10 x 4 cm
  Item model numberGK-1622
  SeriesGK-1622
  ColorNone
  Voltage1.5 volts

 

Tastiere Samurai White Shark GK-1622 Mechanical. Me drita LED ne disa ngjyra duke krijuar nje dizanj perfekt.Vjen ne version amaerikan me 104 taste te vendosuara me funksione te ndryshme +12 taste per multimedia (FN + F1 to F12) .Për të gjetur numrin e kërkuar  si dhe çmim të mirë, na telefononi në + 0698138830 dhe administratori ynë do t’ju japë të gjitha informacionet që ju nevojiten.

Υou can also find more Tastiere Mechanical at  Here

Υou can also find more Video Kabell at  Here

Ask us for this product to our facebook chat  Here

Weight0.989 kg
Brand

Shark

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tastiere Samurai White Shark GK-1622 Mekanike”