TASTIERA

Dyqani Oktouest në internet, ju lejon të gjeni shpejt dhe me lehtësi tastiera në çmim okazion !

Qëllimi ynë është t’u ofrojmë klientëve informacionin më të mirë të mundshëm për ofertën e tastierave  në tregun Shqiptar.

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas Brenda ne Tiranë

TASTIERA

 • Connectivity : USB
 • Special keycap structural design, long life for use 10.000.00 life times
 • Special design for space bar and enter key
 • High resilience, enhance the touch feeling and increase of service life
 • Prevent spill design, prevent spill damage
 • Works with windows 8
 • Optical mouse
 • 1000 dpi
 • 3 buttons & scrolling wheel

Keyboard White Shark Tastiere GK-1924 Metal

Original price was: 2,500 L.Current price is: 2,200 L. 12%
Tastiere Viking White Shark Keyboard modeli GK-1624 Metal Dizajn perfekt me drita te ndryshme duke krijuar nje mini ylber mbi taste Vjen ne version amerikan me 104 taste te vendosuara me funksione te ndryshme Qendrueshmeri ne levizje fale pllakes metalike si dhe vendit te krijuar enkas per smartphone Ideale per te luajtur lojrat tuaja te preferuara Pershtatet me Windows XP/ Vista / 7/ 8/ 10 i MacOS
FULL-SIZE GAMING KEYBOARD 104 mechanical keys + 12 multimedia functions (FN + F1 to F12). FN + F1 - Media, FN + F2 - Volume -, FN + F3 - Volume +, FN + F4 - Mute, FN + F5 - Stop, FN + F6 - Previous song, FN + F6 - Play/Pause, FN + F8 - Next song, FN + F9 - Email, FN + F10 - Web, FN + F11 - Computer, FN + F12 - Calculator
Number of keys: 61 keys
Travel distance: 4mm +/- 0.5mm
Key stroke: 60g +/- 15g
Available layout: US
Lifespan: 50 M press
Layout: COMPACT
Backlight: LED - RAINBOW effect
Anti-Ghosting: 22 keys
Color: Black

Microsoft Keyboard 200

Original price was: 1,700 L.Current price is: 1,480 L. 13%
Silent keys high response Windows Start button Windows 10 - 8 - 7, Windows Vista, Windows XP

Nilox Keyboard nx 1308

Original price was: 1,090 L.Current price is: 840 L. 23%
The economical solution that will amaze you! Manufacture: NILOX Color: Black
Number of keys: 61 keys
Travel distance: 4mm +/- 0.5mm
Key stroke: 60g +/- 15g
Available layout: US
Lifespan: 50 M press
Layout: COMPACT
Backlight: LED - RAINBOW effect
Anti-Ghosting: 22 keys
Color: White

Tastier Gaming Multimedia Opera RB IT-1018B

Original price was: 1,200 L.Current price is: 850 L. 30%
 • Specification IT-1018
 • Interface USB/PS2
 • Total travel 3.8+/-0.5
 • Travel to peak 1.5+/-0.5
 • Switch life 10 million
 • Supply voltage and current 5V DC @ 100mA
 • OS Windows Xp/7/8/8.1/10
Ultra comfort, outstanding performance and attractive appearance with high elasticity silica gel, better elasticity excellent touch. Special ultra-Quiet technology, can reduce the noise during use prevent spills damage.

Tastier Kufje Web Camera Bundles

Original price was: 3,000 L.Current price is: 2,300 L. 24%

Tastier mm Slim Black 2015 PS2

Original price was: 830 L.Current price is: 600 L. 28%
 • Dimension(mm) :465*175*30mm
 • Supply voltage :+5VDC+/-5%@100MA
 • Operating temp :0 +55 C
 • Storage temp :-20 +65 C
 • Operating humidity :10%+95%RH
 • Available color :Black
GAMING KEYBOARD TENKEYLESS DESIGN 87 mechanical keys + 12 multimedia functions (FN + F1 to F12). FN + F1 - Media, FN + F2 - Volume -, FN + F3 - Volume +, FN + F4 - Mute, FN + F5 - Stop, FN + F6 - Previous song, FN + F6 - Play/Pause, FN + F8 - Next song, FN + F9 - Email, FN + F10 - Web, FN + F11 - Computer, FN + F12 - Calculator