Tastier Gaming Multimedia Opera RB IT-1018B

850 L 30%
 • Specification IT-1018
 • Interface USB/PS2
 • Total travel 3.8+/-0.5
 • Travel to peak 1.5+/-0.5
 • Switch life 10 million
 • Supply voltage and current 5V DC @ 100mA
 • OS Windows Xp/7/8/8.1/10

58 in stock

SKU: RB IT-1018B

Categories:

Tastier Gaming Multimedia Opera [RB IT-1018B]

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas Brenda ne Tiranë

Për më shumë informacion për dërgesën klikoni në  Link

Në Oktouest Kompjuter Store do gjeni Tastier Gaming Multimedia Opera [RB IT-1018B] në cmim okazion !

 • Specification IT-1018
 • Interface USB/PS2
 • Total travel 3.8+/-0.5
 • Travel to peak 1.5+/-0.5
 • Switch life 10 million
 • Supply voltage and current 5V DC @ 100mA
 • OS Windows Xp/7/8/8.1/10

Dyqani Oktouest në internet, ju lejon të gjeni shpejt dhe me lehtësi tastiera me çmimin të lirë.Tastiera me një precizion të lartë një dizanje te  shkëlqyeshëm.

Qëllimi ynë është t’u ofrojmë klientëve informacionin më të mirë për ofertën e tastierave  në tregun Shqiptar.

Ju mund të gjeni lehtësisht produktin që dëshironi për kategorinë  e tastierave, nuk keni pse të bredhni nga një faqe në faqe tjetër për tastiera gaming, gjithçka është në një vend.

Për të gjetur numrin e kërkuar të tastierave tipit Gaming Multimedia Opera [RB IT-1018B]  si dhe çmim të mirë, na telefononi në + 0698138830 dhe administratori ynë do t’ju japë të gjitha informacionet që ju nevojiten. Çmimet tona për tastierave tipit Gaming Multimedia Opera [RB IT-1018B] janë  nga më të ulëtat në qytet.

Υou can also find more Gaming Multimedia  at Here

Υou can also find more Video Kabell at Here

Ask us for this product to our facebook chat Here

Weight1.9 kg
Brand

Intex

Tipi Tastieres

Tastiera Gaming

Lidhja

Usb

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tastier Gaming Multimedia Opera RB IT-1018B”