SSD/Solid State Drive

Ndërfaqe me shpejtësi të lartë NVMe PCI Express Gen 3 x2 për shpejtësi deri në 1600MB / sek, 3x më shpejt 6Gbps Shfrytëzimi i nivelit më të lartë të artit, me densitet të lartë 3D TLC NAND për përzierjen ideale të performancës, qëndrueshmërisë dhe vlerës Faktori standard i formës standarde të industrisë M.2 2280 përshtatet drejtpërdrejt në fletoren ose motherboard tuaj Kombinohet me Microsoft Windows 10, Mac OS dhe Linux pa të drejtat e kërkuara speciale për shofer ose administratë Korrigjimi i përmirësuar i gabimit dhe niveli i veshjes siguron integritetin e të dhënave dhe besueshmërinë e makinës
 • Kontrolluesi i të gjithë performancës ekstreme të të dhënave jep deri në 3,480MB / sek sekondar për lexim, dhe deri në 3,000 MB / shkrim sekuencial, për kohë të shpejtë të leximit, shkrimit dhe përgjigjes.
 • Ndërfaqe NVMe PCIe Gen3 x4 me shpejtësi të lartë: Për lidhje të thjeshtë dhe gjerësi maksimale të brezit.
 • Dendësia TLC 3D me densitet të lartë: Ofron përzierjen ideale të performancës, qëndrueshmërisë dhe vlerës për ta mbajtur drivein tuaj të performojë në maksimumin e tij për vite.
 • Compact M.2 2280 Form Factor: Përshtatet drejtpërdrejt në fletoren ose motherboard tuaj.
 • Corsair SSD Toolbox Software: Mundëson kontrolle të avancuara të diskut nga desktopi juaj, përfshirë fshirjen e sigurt dhe azhurnimet e firmware.
 • Read Speed: 500MB/Sec
 • Write Speed: 350MB/Sec
 • Flash: TLC
 • Warranty 1 year.
 • Read Speed: 520MB/Sec
 • Write Speed: 500MB/Sec
 • Flash: 3D TLC
 • Warranty 1 year.
 • Read Speed: 550MB/Sec
 • Write Speed: 520MB/Sec
 • Flash: Samsung V-NAND 3bit MLC
 • Controller: Samsung MJX
 • Buffer: 512MB.