DisplayPort

DisplayPort  është të dërgojnë video me definicion të lartë dhe audio me rezolucion të lartë.

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas Brenda ne Tiranë

DisplayPort

HDMI M -> Mini DisplayPort M Very high purity materials Resolution: 1920 x 1080 Bandwidth: 5Gbps Diameter: 6 mm Connectors: gold plated Cable length: 2m AWG: 30 Minimal interference
Porta e ekranit M -> Porta e ekranit M Rezolucioni: 3840 x 2160 @ 60 Hz / 2560 x 1600 @ 120 Hz Gjatësia e kabllove: 2m Ngjyra: E zezë
Porta e ekranit M -> DVI (24 + 1) M Rezolucioni: 1920 x 1080 @ 60Hz Lidhësa: të praruar prej ari Gjatësia e kabllove: 2m Ngjyra: E zezë
Porta e ekranit M -> Mini porta e ekranit M Rezolucioni: 3840 x 2160 @ 60 Hz / 2560 x 1600 @ 120 Hz Gjatësia e kabllit: 2m Ngjyra: E zezë
HDMI M -> DisplayPort M Materiale shumë të larta të pastërtisë Rezolucioni: 1920 x 1080 Gjerësia e bandës: 5Gbps Diametri: 6 mm Lidhësa: të veshura me ar Gjatësia e kabllove: 2m AWG: 30 Ndërhyrje minimale
USB M. -> RS-232 M. Mbështet: USB 1.0, 1.1 i 2.0 Shkalla e transferimit: deri në 480 Mbps Gjatësia e kabllove: 2m Lidhës: 9 pin Ipipi: CH340T I pajtueshëm me sistemin : Windows XP / Vista / 7/8/10